• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Amrabat Galatasaray'dan ayrılıyor

Amrabat Galatasaray'dan ayrılıyor
Galatasaray'da bugün sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Cimbom, Malaga’ya “Faslı oyuncuyu tüm haklarıyla almak isterseniz oturalım konuşalım” teklifinde bulundu.

Transfer edildiğinden bu yana istenen performansı bir türlü yakalayamayan Amrabat Galatasaray'dan ayrılıyor. Cimbom, Malaga’ya “Faslı oyuncuyu tüm haklarıyla almak isterseniz oturalım konuşalım” teklifinde bulundu. Ancak İspanyol ekibi bonservis bedelini almamakta ısrar edince taraflar 1.5 milyon euroya kiralık olarak el sıkıştı. 

Ga­la­ta­sa­ray’da, ya­ban­cı fut­bol­cu sı­nır­la­ma­sıy­la il­gi­li ya­şa­nan so­run, Fas­lı oyun­cu Nor­din Am­rabat’ı doğ­ru­dan et­ki­li­yor. Bugün’ün haberine göre; Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, bu ko­nu­da Ma­la­ga’yla an­laş­tı. Bu an­laş­ma­nın de­tay­la­rı da or­ta­ya çık­tı. Bu­na gö­re La Li­ga tem­sil­ci­si, tec­rü­be­li oyun­cu­yu bir yıl da­ha ki­ra­lık ola­rak kad­ro­su­na ka­ta­cak. Ga­la­ta­sa­ray’ın “Tüm hak­la­rıy­la al­mak is­ter­se­niz, bu­nu mü­za­ke­re ede­bi­li­riz” tek­li­fi­ne olum­lu yak­laş­ma­yan İs­pan­yol­lar, kiralık tercihinde ısrar ettiler.  Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, ki­ra­la­ma be­de­li ola­rak 1.5 mil­yon eu­ro is­te­di. Pren­sip­te an­laş­ma sağ­lan­dı. Ma­la­ga, se­zon so­nu için sa­tın al­ma op­si­yo­nu­na da sa­hip ola­cak. İs­pan­yol ku­lü­bü, se­zon so­nun­da Am­rabat’ın tüm hak­la­rı­nı ala­rak trans­fer et­mek is­ter­se, sa­rı kır­mı­zı­lı­la­ra 2 mil­yon eu­ro da­ha öde­ye­cek.



 

Kontenjan sorun oluyor
Am­rabat, baş­ta ay­rıl­mak is­te­me­di­ği­ni söy­le­miş, tek­nik di­rek­tör Pran­del­li de oyun­cu­ya, an­tren­man per­for­man­sı ve ça­lış­ma­sın­dan mem­nun ol­du­ğu­nu ifa­de et­miş­ti. An­cak Ebou­e ve Dany’nin gön­de­ri­le­me­miş ol­ma­la­rı; da­ha­sı bu fut­bol­cu­la­rın ayak di­ri­yor ol­ma­la­rı, yö­ne­ti­min ya­ban­cı trans­fe­rin­de işi­ni bir hay­li zor­laş­tı­rı­yor. Sto­per ve ofan­sif oy­na­ya­bi­len or­ta sa­ha trans­fe­ri ko­nu­sun­da gö­rüş­me­ler­de fi­nal aşa­ma­sı­na ge­len yönetim, kad­ro­da dü­şü­nül­me­yen ya­ban­cı­lar­dan kur­tu­la­ma­dık­la­rı için bu trans­fer­le­ri so­nuçlan­dı­ra­mı­yor.

 

Bu ne­den­le, Am­rabat için Ma­la­ga’yla ya­pı­lan an­laş­ma­nın dev­re­ye so­kul­ma­sı bü­yük önem ta­şı­yor. Fas­lı yıldız da ön­ce­ki gün­le­re oran­la bu ope­ras­yon kar­şı­sın­da çok faz­la di­renç gös­ter­me­ye­cek gi­bi gö­rü­nü­yor.De­ne­yim­li fut­bol­cu­nun du­ru­mu­nun en geç trans­fer dö­ne­mi­nin son haf­ta­sın­da net­leş­me­si bek­le­ni­yor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39