• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Amrabat Türkiye'de Sadece G.Saray Oynamak İstiyorum

Amrabat Türkiye'de Sadece G.Saray Oynamak İstiyorum
Kayserispor'un ısrarla satmak istemediği yıldız futboclusu Nordin Amrabat, önemli açıklamalarda bulundu.
Hürriyet G.Saray'ın kadrosuna katmak istediği Kayserisporlu Amrabat konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar Amrabat defterini kapattığını açıklasa da liderin gözü, Kayseri'den gelecek habere yoğunlaştı. Yarın devre arası kampı için Antalya'da toplanacak olan Kayserispor'da Faslı futbolcunun durumu netlik kazanacak. Yıldız oyuncu, oynadığı bölgeye yapılan transfer sonrasında G.Saray'a gitmek istediğini açık şekilde hocasına söyleyecek.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Amrabat, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gitmeden önce Kayseri'deki yakın arkadaşlarıyla dertleşti. Oynadığı kulüplerin hiçbirinden ayrılırken sorun yaşamadığını söyleyen genç oyuncu, “Profesyonel futbolcuyum ve bu çercevede Galatasaray'a gitmek için kulübümden izin isteyeceğim. Her futbolcu gibi ben de büyük kulüplerde forma giymek isterim” dedi.

Kayserispor'un Ankaragücü ile oynadığı ilk yarının son maçına çıkmamasının sebebinin gerçekten hastalık olduğunu ve bunu yönetimin isteğiyle doktor raporu getirerek kanıtladığını dile getiren Amrabat, “Kayserispor formasına asla ihanet etmedim. Burası benim için değerli bir kulüp. Hastalığımı doktor raporuyla da kanıtladım. Hocamın bana inanması benim için çok önemliydi” diye konuştu.

Fatih Terim'in beni istediğini biliyorum

Fatih Terim'in kendisini çok istediğini bildiğini ve kulübüne transferi için başvurulduğunda 6 milyon Euro istendiğini duyduğunu sözlerine ekleyen Amrabat “Ben artık Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum. Bunu pazartesi günü kampa katılıp bir kez daha kendilerine söyleyeceğim. Galatasaray dışında başka bir takıma kolaylıkla gidebileceğim söyleniyor ama başka bir takımda oynamak istemiyorum” dedi.

Kayseri eski hataları bize mal etmesin

Amrabat ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulunan Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak, “Süleyman Hurma'yı aradım. Futbolcuya talip olduğumuzu ifade ettim. Kendisi olmayacağını ifade etti. Kayserispor, geçmiş dönemde yapılan hataları bize mal etmezse çok sevinirim. Bizim en değerli futbolcumuzu A.Madrid istedi. Arda, 'gitmek istiyorum' dedi. Biz de futbolcuyu tutmadık. Biz ne Arda'ya ne de A.Madrid'e kırıldık. Bu konuda Kayseri bir adım attığı taktirde her zaman oturup anlaşmaya varırız” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39