• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Anadolu Ajansı'ndan Anadolu medyasına yüzde 50 indirim desteği!

Anadolu Ajansı'ndan Anadolu medyasına yüzde 50 indirim desteği!
Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Burhan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine Anadolu Ajansımız bu yönde çok ciddi bir indirime gitmiştir. Anadolu Ajansı fiyatlarda yüzde 50 indirim yapmıştır. Bu, büyük bir devrimdir." dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, AA muhabirine

yaptığı açıklamada, 81 ilde yerel yayın yapan kuruluşların temsilcilerinin

dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edildiğini hatırlattı.

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ GENEL BAŞKANI SİNAN BURHAN

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A

TABLO HEDİYE ETTİ

c7hczn3wkaa_efl-002-001.jpg

Sinan Burhan, Erdoğan ile yaptıkları toplantıda, Anadolu medyasının bir çok alandaki beklentilerini aktarma fırsatı da bulduklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Dün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye'de bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız ilk defa bütün Anadolu'yu, Cumhuriyet tarihinde böyle bir olay olmadı, Beştepe'ye davet etti. Cumhurbaşkanı topluca Anadolu medyasını Beştepe'de kabul etti.

Burada biz kendisine bazı önerilerde bulunduk. Telif haklarının çözülmesi, uydu fiyatlarının yerel medya için indirilmesi ve en önemli sorun kalemlerinden bir tanesi Anadolu Ajansı fiyatlarının indirilmesiydi. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine Anadolu Ajansımız bu yönde çok ciddi bir indirime gitmiştir.

Anadolu Ajansı fiyatlarda yüzde 50 indirim yapmıştır. Bu, büyük bir devrimdir. Sayın Cumhurbaşkanımız ile yapmış olduğumuz toplantının meyvelerini biz almaya başladık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anadolu medyasını çok sevdiğini ve değer verdiğini vurgulayan Burhan, "Sayın Cumhurbaşkanımız sözünün eri bir lider olduğu için daha 24 saat geçmeden Anadolu medyasına büyük bir indirim müjdesi verdi.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Anadolu medyası bundan sonra haber kullanma hakkını yarı yarıya ucuz alacaktır. Bu da Anadolu medyası açısından büyük bir ekonomik kazanım demektir." diye konuştu.

Taleplerinin tüm kesimlerce olumlu karşılandığının altını çizen Sinan Burhan, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un vermiş olduğu desteğe teşekkür ediyoruz.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Sayın Şenol Kazancı Bey'in sıcağı sıcağına Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatını yerine getirmiş olması, Anadolu Ajansının duyarlı, yerli ve milli bir kurum olduğunu, Anadolu medyasının dostu olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.

Bu nedenle Anadolu Ajansına çok teşekkür ediyorum. Türkiye'deki bütün yerel gazeteler, televizyonlar, internet siteleri adına Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı arz ediyoruz. Bizi büyük bir yükten kurtarmıştır. Büyük bir dertten kurtarmıştır."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39