• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi Sosyal medya:

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi Sosyal medya:
MİLLİ GAZETE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MUSTAFA KURDAŞ:

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, gerçekleştirdiği konferansta sosyal medyanın hayatımızdaki yerine değinerek; “Öyle bir çağda yaşıyoruz ki bu avuntularla adeta nefes alıp nefes veriyoruz” dedi. 
Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi’nin Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlediği konferansın açılış konuşmasını yapan AGD Kayseri Şube Başkanı Vacit Kip; “Sosyal medyanın günümüzde ne kadar önemli olduğunu anlatmak üzere kıymetli yazarlarımız burada. Şunu ifade etmekte fayda var ki sosyal medya artık genç, yaşlı demeden herkesi etkilemektedir. Bununla ilgili olarak sosyal medyadan kaçmak değil, onunla en güzel şekilde yönlendirmek çok daha faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.
Konuşmanın ardından ‘Sosyal Medyanın Toplum Üzerindeki Etkisi’ konulu konferans gerçekleştiren Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş; şarj ve sosyal medya bağımlısı bir neslin yetiştiğini söyledi. Telefonda şarj ve internetin olmadığında sosyal medyaya erişimin sağlanamadığı zaman insanların hayattan kopuk şekilde, canı sıkkın olarak yaşadığını ifade eden Kurdaş verdiği konferansta; “Bugün sosyal medyayı konuşacağız. İşin açıkçası baktığımız zaman hayatımızın her anı küçük ama akıllı ekranların başında geçiyor. Özellikle son dönem için söylüyorum. Elektronik avuntular çağında yaşıyoruz. Öyle bir çağda yaşıyoruz ki bu avuntularla adeta nefes alıp nefes veriyoruz. Erişim sağlayamadığımız zaman canımız sıkılıyor, üzülüyoruz. Eğer internete bir erişimimiz yoksa evde, işyerinde bir huzursuzluk var. İlla erişim halinde olacağız. Hayatımızın anlamı online olmak üzere kurgulanmış artık. Online değilse hayattan kopuyoruz. Dikkat ederseniz öyle bir çağda yaşıyoruz ki internet ve şarj bağımlısı bir nesil ile yaşıyoruz. Gençliğimiz öyle bir noktaya geliyor ki herkesten farklı, herkesin dikkatini çekeceği bir birey olmak ile kul olmak arasında gidip geliyoruz. İşte böyle bir çağda yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Programa Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan da katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39