• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Anadolu Harikalar Diyarı önünde Kayakçı Dede'nin acı sonu

Anadolu Harikalar Diyarı önünde Kayakçı Dede'nin acı sonu
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KAYAK TAKIMI HEDİYE ETTİĞİ HACILARLI AMCA TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak yapmasıyla ünlenen ve adrenalin tutkunluğuyla bilinen 78 yaşındaki Hasan Mutlu’ya yolun karşısına geçerken doktor Osman Selçuk’un kullandığı otomobil çarptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2011 yılında toplu açılış töreninde kayak takımı hediye ettiği Hasan Mutlu olay yerinde öldü.

 

Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak yapmasıyla ünlenen ve adrenalin tutkunluğuyla bilinen 78 yaşındaki Hasan Mutlu'ya yolun karşısına geçerken doktor Osman Selçuk'un kullandığı otomobil çarptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2011 yılında toplu açılış töreninde kayak takımı hediye ettiği Hasan Mutlu olay yerinde öldü.

 

Kaza, Kocasinan ilçesi Sivas Bulvarı Anadolu Harikalar Diyarı önünde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Harikalar Diyarı'ndaki buz pistinde kaydıktan sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalıştığı belirtilen Hasan Mutlu'ya Sarıoğlan ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor Osman Selçuk'un kullandığı 38 YP 801 otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Mutlu'ya ilk müdahaleyi doktor olan sürücü yaptı. Doktor Selçuk ve sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleyi rağmen Hasan Mutlu'nun kurtarılamadı. Sürücü Osman Selçuk gözaltına alınırken, Hasan Mutlu'nun cenazesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na konuldu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

RENKLİ KİŞİLİĞİYLE BİLİNİYORDU

Tarfik kazasında hayatını kaybeden Hasan Mutlu, çevresinde renkli kişiliğiyle biliniyordu. Mutlu, tutkunu olduğu kayak için kış aylarında çoğunlukla Erciyes Dağı'nda zamanını geçiriyordu. Zaman zaman Harikalar Diyarı'na da giden Mutlu, birçok gencin cesaret edemediği oyun aletlerini kullanıyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanken Erciyes'teki toplu temel atma törenine geldiğinde 'Kayakçı Dede'ye kayak takımı hediye etmişti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kayseri ziyaretinde ise eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Hasan Mutlu'yla tanışmış ve birlikte fotoğraf çektirmişlerdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39