• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

ANADOLU VE AVRUPA TEDARİKÇİLER DERNEĞİ BAŞKANI MUZAFFER ÇIKLABAKKAL

ANADOLU VE AVRUPA TEDARİKÇİLER DERNEĞİ BAŞKANI MUZAFFER ÇIKLABAKKAL
Anadolu ve Avrupa Tedarikçiler Derneği (ATED) Başkanı Muzaffer Çıklabakkal, projelendirdikleri Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin hayata geçirilmesi hususunda açıklamalarda bulundu
Çıklabakkal, düzenlediği basın toplantısında, KOSGEB ile işbirliğin sağlandığını bundan böyle ATED üyelerinin KOSGEB üyesi olacağını söyledi. Öte yandan Çıklabakkal, her üyeye hazırlanacak olan KOSGEB projelerinin de ATED tarafından ücretsiz hazırlanması hususunda karara vardıklarını belirtti.
Çıklabakkal, "ATED Tarafından projelendirilen ATED Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi’nin hayata geçirilmesi hususundaki çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Geçtiğimiz ay içerisinde KOSGEB Başkanlığı’nda yapmış olduğumuz toplantı sonucu KOSGEB – ATED işbirliği sağlanmış olup, her bir ATED üyesinin doğal KOSGEB üyesi olması ve her bir üyemize yönelik hazırlanacak KOSGEB projelerinin de ATED tarafından ücretsiz hazırlanması hususunda karara varılmıştır. Bu doğrultuda ATED Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi’nde yer alacak her bir üyemizin KOSGEB projelerinden ücretsiz faydalanabilmesi için bünyemizde proje hazırlama birimi hayata geçirilecektir" dedi.
TOKİ başkanlığına sunulmak üzere başlatmış oldukları asil ve yedek üye kayıtlarının Kayseri kontenjanının tamamlanmak üzere olduğunu kaydederek, "Kayseri kontenjanı tamamlandıktan sonra Sİvas, Yozgat, Niğde, Nevşehir illerinde esnaf, sanatkar ve imalatçı esnaflarımıza yönelik çalışmalar başlatılacaktır" dedi.
ATED olarak söyledikleri her sözün arkasında olduklarını ve bunun yanı sıra yapmış oldukları işlerin tamamının belgelere dayalı olduğunu kaydeden Çıklabakkal, "Biz yolumuza devam ediyoruz. bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde 3 bin'e yakın üye kaydı yaptık. Özellikle Kayseri halkının göstermiş olduğu duyarlılığa ve projelerine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Bizler hakkında bir takım olumsuz ifadelerde bulunuldu. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bizim yolumuz doğrudur" şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39