• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3326
  • Euro 34.9488
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, AK Parti’den Kayseri milletvekili aday adayı oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kon TV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Anadolu medyasının milletin gür sesi olarak milli iradenin gücüne her zaman güç kattığına dikkat çekerek, “Anadolu medyasının milli iradenin merkezi olan TBMM’de temsil edilmesi Anadolu medyasına güç katacağı gibi Anadolu insanının da en güçlü sesi olacaktır. Bu anlamda Sinan Burhan’ın Mecliste yer alması tüm Anadolu medyasının arzusu ve isteğidir. Her dönemde milli iradenin yanında saf tutan Anadolu medyasının bu talebinin kabul göreceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

 

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Çay TV Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır ise, “Bizler her zaman milletin değerlerinin yanında yer aldık. Darbelere karşı durduk. İlk olarak 60 yerel televizyon kanalı ile 28 Şubat darbesine karşı çıktık. O dönem yerel medya organları Ankara’ya gelerek bir açıklama yaptık. Rahmetli Erbakan Hoca’nın ve milli iradenin yanında yer aldık” diyerek yerel medyanın öneminin altını çizdi.

 

Elazığ’da yayın yapan Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmesi Zeki Akbıyık da, “Anadolu kanallarının sorunlarını çözmek için 20 yıldır çaba sarf ediyoruz. Doğudan batıya her ilde beraber çalıştığımız kuruluşlar var. Yerel medyanın sesi olmak için çabalıyoruz. Yerel medyayı temsilen Başkanımız Sinan Burhan Meclise girerse yerel gazeteler, radyolar ve gazetelerin en güçlü sesi olacaktır. Yerel medyaya sahip çıkacağız. Yerel medya her daim millete ve onun değerlerine sahip çıkmıştır. Başkanımız Sinan Burhan’ı Mecliste görmek istiyoruz” dedi.

 

Ordu Altaş TV Genel Müdürü Doğan Deniz milli iradeye her zaman yerel medyanın sahip çıktığını belirterek şunları söyledi:

 

"17-25 Aralık FETÖ darbesine Karşı 142 yerel medya kuruluşu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edip destek verdik. 15 Temmuz darbe gecesi yerel kanallar vasıtasıyla halkımızı alanlara davet ettik. 30 gün meydanlardan yayın yaptık. 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı referandumunda 548 yerel medya ile Külliyeye çıkarak Cumhurbaşkanımızla görüştük. Bu kampanyada aktif olarak yer aldık. Evet çıkması için destek olduk. Yerel medyaya sahip çıkılması gerekir. Yerel medya millete yakındır. Milletin meclisinde yerel medya da temsil edilmelidir. Bu temsili de Sinan Burhan Başkanımız en güzel şekilde yerine getirecektir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39