• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Arda kitap oldu...

Arda kitap oldu...
İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan'ın yaşantısı kitap oldu. Neymar, Benzema, Soldado, Falcao, Xavi, David Villa ve Mesut Özil gibi bir çok yıldızın hayatını kitap haline getiren İspanyol yayım evi Al Poste son kitabın da Arda Tur

"Arda Turan Bayrampaşa'nın Dahisi" adı altında çıkan kitabın yazarı Juan Esteban Rodriguez Garrido İspanya'da "Ardaturanizmo" felsefesinin oluştuğunu belirtti.
 
Yayınevi, "Arda Turan Bayrampaşa'nın Dahisi" adı altında çıkardığı kitap İspanya'da satışa sundu.
 
Kitapta Arda'nın futbol hayatını ele alınırken Atletico Madridli oyuncu için son derece ilginç hikayelere yer verildi. Kitapta, yıldız futbolcunun doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın, Arda'nın kişiliği ve futbol karakteri üzerinde büyük bir etkisi olduğunu vurgusu yapıydı.
 
Radyospor'a konuşan kitabın yazarı Juan Esteban Rodriguez Garrido,  Arda Turan'ın 60 bin taraftarı önünde yaptığı her büyülü hareketlerin kitabı yazmasında etkili olduğunu söyledi.
 
“OKYANUSTA BİR DENİZ FENERİ”
 
Atletico için Arda "Karanlık ve soğuk okyanusta bir deniz feneri" diyen yazar Garrido, "Arda Turan top kristal küre olsaydı; onu kırmadan oynardı" dedi.
 
“ONUN BAYRAMPAŞALI KİMLİĞİ...”
 
Arda Turan'ın bencillikten uzak, mütavizi oyununun kendisini etkilediğini belirten İspanyol yazar, "Onun Bayrampaşalı kimliği, semti, ailesi arkadaşları, bugün kurduğu candan ilişkilerin, iyi kalpliliğinin temelini oluşturuyor. Diğer insanlarla kolay ve mükemmel ilişkiler kurmasının şifresi bu. Bayrampaşa'nın arabaların dipdibe durduğu dar sokakları Arda'nın bugün geldiği muazzam aşamaya hiç şüphe bırakmayacak şekilde temel teşkil etmiştir" diye konuştu.
 
Arda, dünyanın en iyi 10 isminden bir tanesi olduğunu vurgulayan Garrido, İspanya'da "Ardaturanizmo" felsefesi oluştuğunu belirtti.
 
“ARDATURANİZMO” FELSEFESİ
 
Diego Simeone'nin Atleticosunun en önemli kilit oyuncularından biri olduğunu aktaran yazar, "İspanyol basınında makaleleri tarayarak. En çok ilgimi çeken tema "Ardaturanizmo" olarak tanımlanan bir felsefe oluşmasıydı. Bu İspanya'da bile zor görülen bir dalgadır" ifadesini kullandı. 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39