• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ARDA TURAN BİZ GALATASARAY'DA PARAMIZI ALAMAZKEN!

ARDA TURAN BİZ GALATASARAY&#39DA PARAMIZI ALAMAZKEN!
Arda gerilimiGalatasaraylı taraftarların, A Milli Takımımız ile Almanya arasında Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta Arda'yı protesto edecekleri ileri sürüldüAy-yıldızlı oyuncu, yaşadıklarıyla ilgili içinden geldiği gibi konuştuğunu belirterek
NEVZAT DİNDAR

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ın, Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne verdiği özel röportaj, A Milli Takımımız ile Almanya arasında oynanacak dev maç öncesi gerilime yol açtı.
Milli futbolcunun, Galatasaray Yönetimi ve sarı-kırmızılı taraftarlar için kullandığı sitem dolu ifadelerin, Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta nasıl yankı bulacağı büyük merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların, Arda'yı maçta protesto edecekleri duyumunu alan ay-yıldızlı yetkililer paniğe kapıldı. Türk Telekom Arena'da daha önce Fenerbahçeli Emre Belözoğlu protesto edilmiş ve taraftarın bu hareketine en çok tepki gösterenlerin başında Arda Turan gelmişti.

‘Atletico Madrid’e çok acil gitmişti’
Milli futbolcunun açıklamaları internet forumlarında tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü özellikle yabancı oyuncularla ilgili eleştirileri için Arda Turan'a tam destek verdi. Çok sayıda taraftar ise yıldız futbolcuya sert sözlerle yüklendi.
Milliyet'e özel açıklamalar yapan Arda, Galatasaray forması giydiği yıllarda yaşadığı olaylarla ilgili içinden geldiği gibi konuştuğunu söyledi. Ay-yıldızlı oyuncu, Sözlerimde kesinlikle art niyet yok. Her zaman olduğu gibi içimden gelenleri ifade etmeye çalıştım. Keşke başkaları da yaşananlarla ilgili benim gibi açık yüreklilikle konuşabilse ifadelerini kullandı.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da, Arda'nın tartışma yaratan sözlerini Milliyet'e değerlendirdi.
Başkan Aysal, Arda'nın çıkışını anlayışla karşılamak gerektiğini belirterek, Taraftarla ilgili sözleri abartılı. Arda'ya düşen taraftarla ilişkisini her zaman iyi tutmaktır dedi. Sarı-kırmızılı kulübün patronu, Arda'ya en uygun zamanda teşekkür plaketi vereceklerini açıkladı. Yıldız futbolcunun çok kısa süre içinde Atletico Madrid'e gittiğini hatırlatan Ünal Aysal, Arda için plaket düşünüyoruz. Kendisi acilen gitti. Müsait bir zamanda neden olmasın. Atletico Madrid, Arda'yı hemen istiyordu ve kendisi de zaten vedalaşmaya bile vakit bulamadı. İlk fırsatta ona plaketini vereceğiz diye konuştu.
Son olarak Galatasaray'da hiçbir oyuncunun parasının kalmayacağını vurgulayan Aysal, Bizden önceki dönemlerde de bu böyleydi. Oyuncuları yerli, yabancı diye ayırmamak lazım. Galatasaray forması giyen bütün oyuncular bizim gözümüzde eşittir yorumunu yaptı.



Ne demişti?
Arda Turan, Tam Saha Dergisi'ne verdiği röportajda özetle şu ifadeleri kullanmıştı: Galatasaray'da biz 50 bin dolarımızı alamazken, takımdaki bazı yabancı futbolcular (Lincoln) satın almak için helikopter bakıyordu. İspanya'ya giderken beni sadece tesis personeli uğurladı. İsterdim ki bir yönetici plaket versin. Taraftarların ıslıkladıkları o adam, kulübüne en yüksek bonservis bedelini getirerek gitti. Kırgınlığım asla tamir edilmeyecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39