• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

ARDA TURAN:“GALATASARAY BİZİM SEVDAMIZ”

ARDA TURAN:“GALATASARAY BİZİM SEVDAMIZ”
Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, transferiyle ilgili konuların menajerine sorulmasını istedi.

Başarılı futbolcu Arda Turan 360 Tv’de yayınlanan bir programa konuk oldu. Türkiye’yi çok özlediğini belirten Arda Turan, “Kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var. Kafa olarak çok yoruldum. Bu sene hayal gibi bir sezondu. Muhteşemdi. Çok zor bir şampiyonluğu kazandık. Muhteşem bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da kaybettik. Çok çalıştık ve içimizdeki egoyu sakladık” dedi.

“ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

Kendisinin başarısı için dua eden Türk halkına teşekkür eden milli yıldız, “Kupalar, şampiyonluklar başka bir şey ama dışarı çıkınca 60 yaşında teyze elinde poşetle geliyor ‘sana çok dua ettik’ diyor. Ben ülkemi temsil etmek ve o bayrağı taşımak istiyorum. Bunlar kupalardan ve madalyalardan çok daha önemli” diye konuştu.

“UYKULARIMDA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ GÖRÜYORUM”

Yıldız futbolcu Arda Turan, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlığı nedeniyle forma giyememesinin hatırlatılması üzerine, “Oynayamamak çok kötü bir şey. En ufak bir ihtimal olsa sahada olurdum. Allah böyle takdir etti. O gün benim oynamamam takım için daha faydalıydı. Koşmayan ve yüzde 50’siyle oynayan bir Arda faydalı olmayacaktı. Hala uykularımda Şampiyonlar Ligi finalini görüyorum. O travmayı atlatamadım. Lizbon’u unutamıyorum” şeklinde konuştu.

“TRANSFERİMİ MENAJERİME SORUN”

Transferi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Arda Turan, “Menajerim Ahmet Bulut’la şöyle bir ilişkimiz var; ‘sen işini yap’ der. 2017’de kontratım var. La Liga şampiyonu olduk ve Şampiyonlar Ligi’nde final oynadık. Ama bu konu ile ilgili bilgi isteyen ve konuşmak isteyen varsa Ahmet Bulut orada. Sadece bana değil, bütün takıma teklifler var. Benim için en önemli kriter mutluluk. Ben çok sevdiğim şeylerden de mutlu olamadığım için ayrıldım” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY BİZİM SEVDAMIZ”

Galatasaray’a dönüp dönmemesiyle ilgili sorulan soruya ise Arda Turan, “Bir gün dönersek, bizi kabul ederlerse yuvamız olur. O günkü şartlar aile, gelecek ne getirir bilmiyoruz. Biz profesyonel oyuncular neler olacağını bilemeyiz. Galatasaray bizim sevdamız” cevabını verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39