• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Arıkan En önemli sorun toplumsal cinnet hali

Arıkan En önemli sorun toplumsal cinnet hali
Kayseri Saadet Partisi ‘fikir duvarı’ ile vatandaşın derdine çözüm arayacak

Vatandaşlar, Bürüngüz Camii’nde kurulan ‘fikir duvarı’na sıkıntılarını ve önerilerini özgürce yazabilecek.


Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Bürüngüz Camii önüne kurduğu ‘fikir duvarı’ çalışması ile muhalefeti sahada yapmaya başlayacağının sinyalini verdi. 1 gün boyunca gerçekleştirilecek olan etkinlikte, vatandaşlar ‘fikir duvarı’na sıkıntılarını ve önerilerini yazabilecek. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı yetkilileri de, vatandaşın görüş ve önerilerini gerekli mercilere iletecek.


 

“Muhalefeti sahada yapacağız”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, Parti olarak Meclis’te bulunmadıkları için, sahada muhalefet yapacaklarını; ‘fikir duvarı’ çalışmasının da sahadaki muhalefet etkinliklerinden ilki olduğunu söyledi. Manevi değerlere önem veren bir parti olarak Kayseri’de gördükleri en önemli problemin ‘toplumsal cinnet hali’ olduğunu belirten İl Başkanı Arıkan, “Son yıllarda Kayseri’de meydana gelen ve daha çok kadına, çocuğa, yaşlı ve engelliye, özetle dezavantajlı gruplara yönelen fiziksel ve cinsel şiddet olaylar en çok da ‘önce ahlak ve maneviyat’ söylemiyle yola çıkan bir siyasi hareket olan Saadet Parti’mizin gündemini oluşturmaktadır. İnsanlarımızın iletişimsizliği ve birbirlerinden haberdar olmayışları bizim için önemli bir sıkıntı olarak karşımızda durmaktadır. İnsanların bu duruma gelmelerinin nedenleri sorgulanmalıdır. Bu konuda ilgili kurumları duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.


 

“En önemli sorun toplumsal cinnet hali”

 

Farklılıkları zenginlik olarak görmenin, iletişimsizlik sorunu ortadan kaldıracağına inandıklarını dile getiren İl Başkanı Arıkan, konuşmasının ardından ‘fikir duvarı’nda ilk paylaşımını yaptı. Arıkan’ın paylaşımı şu şekilde:


 

“Kayseri’nin bugün en önemli sorunu ‘toplumsal cinnet hali’dir. Çözüm önerimiz, ‘ahlak ve maneviyat’ diyen insanların iş başına getirilmesidir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39