• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Arseven 'Almanya'nın sınır tanımaz Türkiye düşmanlığı!'

Arseven 'Almanya'nın sınır tanımaz Türkiye düşmanlığı!'
Arseven 'Almanya'nın sınır tanımaz Türkiye düşmanlığı!'

Yeni Akit Gazetesi yazarı Serdar Arseven bugün kaleme aldığı köşe yazısında dün Başbakan Erdoğan'ın Almanya Köln'de gerçekleştirdiği büyük buluşmayı kaleme aldı. Arseven Alman'ların Türkiye'yeye olan düşmanlığını da değerlendirdi.

 

Yeni Akit gazetesi yazarı Serdar Arseven bugün kaleme aldığı köşe yazısında Almanların Türklere karşı olan düşmanca tavırlarını gündeme getirdi. Almanya'da Cuma namazına giden Türklerin fişlendiğine değinen Arseven Almanya'daki neo nazi gerçeği hakkında çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

 

Serdar Arseven'in 'Almanya'nın sınır tanımaz Türkiye düşmanlığı!' başlıklı köşe yazısı

Son zamanlarda bu düşmanlık iyiden iyiye artmış durumda.

Uzmanlar bu artışın sebebini şöyle izah ediyor:

“Frankfurt Avrupa’nın en önemli aktarma noktalarından biridir. İstanbul’daki 3’üncü Havalimanı bu konuda Almanya’ya ciddi rakip olacaktır. Doğu’ya uçuşlarda en önemli aktarım ve dağıtım merkezi İstanbul olacaktır. Almanya bu durumda ciddi kayıplara uğrayacaktır.”

¥

Alman Derin Devleti’nin operasyonlarını tabii karşılamak gerekiyor bu durumda.

Bu tabii karşılayış vaziyet tespitlerinde ve eleştirilerde bulunmamıza engel değil.

¥

Bizdeki  “en iri” medya grubunun “gerçek” merkezi olan Almanya’nın Türkiye’yi hedef alan operasyonları idare ettiğini özellikle “Gezi alçaklığının” terör estirmeye başladığı günlerde sıkça dile getirmiştik.

Gelişmeler söylediklerimizin teyidi niteliğinde.

Almanya’daki “Marjinal Sol Örgüt Şeyi”nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya’ya gitmesine çok kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ile görüşmesi son derece dikkat çekici.

Adamlar, Alman Cumhurbaşkanı’nın himayesinde “Köln’ü Recep Tayyip Erdoğan’a dar edeceğiz, taş üstünde taş, baş üstünde baş koymayacağız!” mesajları veriyor.

Ve dediğini de bir ölçüde yapıyor!..

Türkiye’de bir grubun temsilcisi,  ziyaretçimiz olan bir “Devlet Başkanı” hakkında böyle bir şey söyleyecek olsa başı ciddi mânâda sıkıntıya girer.

Çünkü… 

Türkiye namuslu bir ülkedir, misafirlerinin güvenliğini namus meselesi olarak görür!..

¥

“Terör çağrılarına” ev sahipliği yapan Cumhurbaşkanları Gauck Türkiye ziyareti sırasında “edepsizliğin”dibine vurmuştu.

Aynı şeyi misafiri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için Başbakanları Angela Merkel’in de yaptığını gördük.

Merkel, yabancıların özellikle de Türklerin her türlü devlet ayrımcılığına maruz kaldığı bir ülkenin Başbakan’ı olarak “30 Mart seçimleri öncesinde ve sonrasında sokakları karıştıran terör örgütlerini” savundu.

Türkiye’nin “teröristlerine” karşı daha müsamahakâr olmasını isteme cür’etinde bulundu.

Almanya’nın Türkleri hedef alan teröristlerine karşı son derece müsamahakar olduğunu ancak Alman devletinin çıkarlarını tehdit eden bir örgüt sözkonusu olduğunda üzerinden tanklarla geçtiğini biliriz.

 Sayın Bahçeli’nin “çatıdan arkadaşı” Süleyman Demirel, zamanında Almanya’nın Baader-Meinhof terör örgütüne karşı verdiği “şiddetli” mücadeleyi hatırlatarak, “Bunu yapan Almanya bizim PKK ile mücadelemizde PKK’yı tutuyor!” derdi.

Evet, Almanya hep PKK’yı tutmuştur.

Almanya hep sol terör örgütlerini tutmuştur.

ALMANYA’DA MUHAFAZAKARLIK!..

Müslüman Türkleri hedef alan terör eylemlerinin arkasındaki “muhafazakar” nitelikli Anayasayı Koruma Örgütü, onbinlerce Neo Nazi’yi bünyesinde barındırıyor.

Müslüman Türkleri yıldırma ve öldürme işlerini bu örgüt ayarlıyor.

Türkiye’den sokaklarda terör estirenlere yeterince “nazik” davranılmamasının hesabını sormaya cür’et edebilen Merkel, çok sayıda vatandaşımızın katledilmesinin hesabını nasıl verecek?..

Türkiye’de bazı Hıristiyan gruplarının zorluklar içinde olduğu iftirasını savuran “Bayan” Merkel, Almanya’da “Cuma namazına gidenlerin fişlenmesi”nin hesabını nasıl verecek?..

Almanya’nın çok tehlikeli bir devlet olduğunu biliyoruz.

Osmanlı’yı büyük bir tezgâhla 1. Dünya Savaşı’na sokan ve yok olmasına sebep olan Almanya, bugün Türkiye’deki şer odaklarına destek veriyor.

Yukarıda ifade ettiğimiz gibi memleketin “en iri ve en Gezici medya grubu” aslında Almanya merkezli.

Alman Derin Devleti’nin vakıfları Türkiye’de cirit atıyor.

Türkiye’deki birçok örtülü operasyonun ardında Alman Derin Devleti’nin olduğu yönündeki iddialar çokça gündeme geldi.

Mesela…

Alman Vakıfları meselesini araştıran Merhum Necip Hablemitoğlu’nun Alman Derin Devleti tarafından öldürtüldüğü birçok uzman tarafından kesin ifadelerle dile getirildi.

Bu ülkede Türkler katlediliyor, katlediliyor ama Türkiye’ye “twitter” mevzuu üzerinden yüklenen Alman Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bu konulara girmiyor.

Almanya kendisini mahkûm eden Siyonistlere karşı ne kadar “hoşgörülü” ise kendisini sırtlayarak dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri haline getiren Müslüman Türklere karşı o kadar anlayışsız, ne anlayışsızı, “gaddar”!..

¥

Almanya’nın bu kadar açık insan hakları ihlallerini bizdeki “Gezici medya organlarının” görmezden gelmeleri dikkatinizden kaçmıyordur mutlaka.

Her şey o kadar açık ki… 

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39