• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Artık tansiyonunuzu dert etmeyin

Artık tansiyonunuzu dert etmeyin
Tıpta büyük buluş olarak nitelendirilen yeni JINTONG ilaçsız tansiyon düzenleyici bileklik Türkiye'de
ABD'de Fransa'da ve Cenevre 63.Dünya İcatlar Fuarında yılın buluşları alanında Altın Madalya ödülü alan 'Jintong ilaçsız tansiyon düzenleyici bileklik' hastaların umudu oldu.Yüksek tansiyon (hipertansiyon), tüm Dünyada ciddi olarak insan ve toplum sağlığını tehdit eden, kalp krizi, felç ve böbrek yetmezliği gibi ölümcül sonuçlara yol açan, tehlikeli ve yaygın bir hastalıktır. Kan basıncı ile kalp damar hastalıkları arasında yakın ilişki vardır. Kan basıncı ne kadar yüksekse kalp krizi, kalp yetmezliği, felç, göz ve böbrek hastalıkları gelişme riski de o kadar yüksektir.

JİNTONG JT-BS300 Nedir?

'Jintong ilaçsız tansiyon düzenleyici bileklik' yüksek ya da düşük kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olmak üzere uzun araştırmalar sonucunda bio-enerji, geleneksel tıp ve modern bilim teknolojisi ile geliştirilmiştir. 'Jintong ilaçsız tansiyon düzenleyici bileklik' elektro-akupunktur yöntemi ile p6 akupunktur bölgesini hafif elektrostatik atımlar ve vibrasyon kullanarak uyarır; Böylelikle kan basıncının düzenlenmesine, tansiyonun kontrol altına alınmasına yardımcı olur. 'Jintong ilaçsız tansiyon düzenleyici bileklik' sabah ve akşam 30'ar dakikalık 2 seans halinde bileğe takılarak kullanılır.

Saygın üniversitelerde yapılan ve 3 yıl süren bilimsel çalışmalarda Yüksek Tansiyon sorunu yaşayan 300.000 hastanın % 66,7 - % 77,5 oran aralığındaki hastada Jintong Tansiyon Düzenleyici Akupunktur Cihazı kullanılarak, tansiyon seviyelerinin başarılı bir şekilde düzenlendiği tespit edilmiştir.

Hızlı etkisi ile kullanılmaya başlandıktan 20-30 dakika içerisinde yan etkiye yol açmadan tansiyonu dengelemeye yardımcı olur. Ayrıca 'Jintong ilaçsız tansiyon düzenleyici bileklik:

Baş dönmesi, nabız zayıflığı, düzensiz kalp atışı, panik atak ve migren gibi durumlarda da elektro-akupunktur etkisi sayesinde genel rahatlama sağlayarak faydalı olmaktadır. Jintong Bileklik T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 23.02.2011-97684 No.lu izni ile ithalatçı firma Grup Nar Ltd.Şti. tarafından 45 gün iade garantisi ile tansiyon hastalarının kullanımına sunulmuştur.
haber 7
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39