• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Asena Erkin Boşandı Ceketimi alıp çıktım

Asena Erkin Boşandı Ceketimi alıp çıktım
Caner Erkin ile ayrılan Asena Erkin ilk kez konuştu

Flaş bir kararla Caner Erkin'le yollarını ayıran Asena Erkin, Makaron'dan Gülşen Yülsel'e konuştu.Erkin ' Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim... Parayla pulla alakamız yok. Mal paylaşımı yapmadık. Ceketimi alıp çıktım.' dedi

İşte Asena Erkin'in açıklamalarından satır başları;

* Hayat bize ne getirirse yaşıyoruz. Bunun ucunda ölüm yok sonuçta. Hayata bakış açım diğer insanlardan farklı. İstediklerim, beni mutlu eden şeyler farklı. Yerimde olmak isteyen milyon tane kadın olabilir. Ama bu hayattan beklentilerimi iyi biliyorum, analiz ediyorum. Hiçbir zaman bir dramının içinde değilim, olmadım. Gayet mutlu, mesut bir insanım. Hiçbir sıkıntı yok.

* İkimizde dalga geçiyoruz. Caner'i arıyorum, başkasıyla telefonla konuşuyor. “Kiminle konuşuyorsun, hemen hesap ver” diye espri yapıyorum. Gülerek “Sen kafayı yemişsin” diyor. Bizim olaylara bakışımız normalden farklı. Herkes bizden kötü bir ayrılık bekliyor. “Yarın öbür gün Asenatelevizyon programına çıkıp, Allah bilir neler anlatacak” diye düşünenler de vardır.

* Adam Fenerbahçe'de oynuyor. Benim de işle ilgili yurt dışına gidip orada bir şey yapmam gerekiyor. Olmuyor, adama uymam gerekiyor. Normal bir Türk kadını ne yapar? Yediğin önünde, yemediğin arkanda. Oturursun... Nasılsa kocan çalışıyor. Ama ben daha 25 yaşındayım. Hedeflerim var.

* Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim. Sadece Çınar'ın babası olduğu için hayatımda olacak birisi değil. Bir insanı sevmezsem, onun karakterli bir adam olduğunu düşünmezsem ondan 10 tane çocuğum olsun kimse beni onunla aynı masaya oturtamaz.

* Parayla pulla alakam sıfır. Paranın içinde olup da bunu söylemek evet çok kolay. Belki parayla alakam olmadığı için, manevi duygularımın ağır basmasından dolayı Caner'le birbirimize düşkünlüğümüz var. Mal paylaşımı filan yok, ceketimi alıp çıktım. Onlar Çınar'ın parası, benim değil.

ÇIPLAK GELDİK ÇIPLAK GİDECEĞİZ

* Yazılanlara inanın gülüp geçtik, geçiyoruz. Hatta bu boşanma haberleri çıkınca Caner, “Instagram'dan bir yazı mı paylaşsak?” diye sordu. Haberler “Caner Asena'dan ayrılıyor, boşanma davasını Caner açtı” diye yazıldığı için beni korumak istiyor. Buna gerek olmadığını söyledim. Davayı o açtı, ben açtım diye bir şey yok. Oturduk bir karar aldık, avukatlar açtı.

* Herkesin mutlu olduğu şeyler farklıdır. Para ve pulla alakam sıfır. Paranın içinde olup da bunu söylemek evet, çok kolay. Ama benim parayla şimdiye kadar hiç işim olmadı. Bundan sonra da olmaz. Belki de parayla alakam olmadığı için bu kadar manevi duygularımın ağır basmasından dolayı Caner'le birbirimize düşkünlüğümüz var. Dünya malıyla alakam yok. Çıplak geldik, çıplak gideceğiz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39