• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

ASKON YÖNETİMİ MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ'I ZİYARET ETTİ

ASKON YÖNETİMİ MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ'I ZİYARET ETTİ
ASKON Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye BaşkıBüyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek Belediye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler ve ASKON Kayseri Şubesi olarak çalışmaları ile ilgili bilgeler

ASKON Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özkan “Kayseri bir ekonomi şehridir. Çünkü merkez ve bölge şehir olarak birçok komşu ile hizmet sunmaktadır. Komşu il halkı da ticaret, eğitim ve sağlık başta olmak üzere turizm ve eğlence amaçlı Kayseri iline günü birlik olarak gelmektedir. Kayseri ilinin sanayisi ve üretim kapasitesi aynı zamanda bir istihdam merkezi olmasına sebep olmuştur. ASKON ülke genelinde 1998 yılından beri hizmet vermekte olup 30 ilde şubesi ve 10 ülkede temsilcisi bulunan bir kuruluştur. İşadamları, yatırımcılar, üreticiler ve sanayicilerden oluşan dernek yaklaşık 1 milyon kişiye istihdam sağlamaktadır. Anadolu Aslanları olarak Türkiye’nin şaha kalmasında öncülük etmiş bir dernek olarak bölgesel değil tüm ülkede kalkınma sağlanmıştır. ASKON olarak her yerde en büyük yardım ve desteği belediyelerden görüyoruz. Özellikle Kayseri sanayi bölgeleri, serbest bölge, esnaf siteleri ile bunun en iyi göstergesidir.” dedi.
Ekonomiye önem verdiklerini çünkü bir şehri ayakta tutan, gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan ekonomik değerler olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’da yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Anadolu Aslanları olarak birçok alanda işadamı üretimleri ile ekonomiye yön veriyor ve kalkınmaya vesile oluyor. Şehirler ekonomik göstergeleri ile yaşar, aksi halde göç kaybına vesile olur. Nitekim birçok Anadolu ile ekonomik yatırım yetersizliği, istidam olmayışı nedeni ile kaderine terk edilmiş şehirler gibidir. Ancak bu durum Anadolu aslanları ile gidişat değişti ve şehirler artık bir bütün olarak gelişmekte ve kalkınmaktadır. Belediyeler imar planları ile şehircilik yatırımları ile şehirleri sağlıklı ve modern hale getirmektedir. Ancak burada yaşayanların ekonomisi iyi olduğu sürece bu yatırımlar olumlu sonuç verir. Melikgazi Belediyesi olarak şehrimizde yaşayan hemşerilerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçları gidermek olduğu kadar onların ekonomik birikimlerini Kayseri’de değerlendirmek ve buralara yatırım yapmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Organize sanayi, serbest bölge, ihtisas sanayi bölgeleri, lojistik merkezler, esnaf siteleri ile bir bakıma Anadolu Aslanlarına katkı, destek ve yatırım yapıyoruz.”
ASKON Kayseri Şube Yönetimi ile her zaman diyalog ve dayanışmasında içerisinde çalışacaklarını bu ziyaret vesilesi ile yönetimine teşekkür ettiğini kaydeden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgesel ve lokal yatırım kitapçığı ile Anadolu aslanlarına ön çalışma kılavuzu hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39