• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Aslan Kabustan Uyanamadı!..

Aslan Kabustan Uyanamadı!..
Galatasaray, deplasmanda Karabükspor ile berabere kalarak adeta şampiyonluğu Fenerbahçe'ye altın tepside sundu. Fenerbahçe farkı açtı da açtı!.. Eğer bu hafta Fenerbahçe kazanır ise Galatasaray'da şampiyonluk umutları iyice sönecek.

Galatasaray, deplasman fobisini yine yenemedi. Bu sezon deplasmanlarda 20 puan kaybeden Galatasaray, Karabükspor karşısında da aynı kadere razı oldu. Zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Galatasaray, son 3 maçından da yenilgiyle ayrılan Karabükspor'la deplasmanda golsüz berabere kaldı. Kritik 2 puan daha kaybetti. 

Maça iki ekip de temkinli başlarken, ilk dakikalar daha çok orta saha müçcadelesi şeklinde geçti. Maçın ilk tehlikesi ise 17. dakikada Galatasaray'dan geldi. Burak Yılmaz, cezasahası içerisinde kaleci Waterman'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda defansa karşın şutunu çekti; ancak top sol direğin hemen yanından auta gitti.

İki dakika sonra ise Diddier Drogba net fırsattan yararlanamadı. Sneijder'in sol kanattan altıpas içerisine ortasında Drogba uygun durumda kafayı vurdu, top kale yerine yandan auta gitti.

42. dakikada ise tartışmalı bir an yaşandı. Sol kanattan Didier Drogba altıpas sağ içine ortaladı, Burak rakibine karşın kafayı vurdu. Top az farkla auta giderken, Burak, pozisyon sırasında itildiğini ve penaltı olduğu itirazı yaptı. Hakem İlker Meral devam derken, ilk yarının bitiminde teknik direktör Roberto Mancini ile yardımcısı Tugay Kerimoğlu da hakemin yanına kadar gidip itiraz etti.

İkinci yarıya Karabükspor tehlikeli başladı. Defansın arkasına atılan topla cezasahası içerisinde topla buluşan Eneramo, Muslera'ya takıldı ve Uruguaylı tehlikeli pozisyonu savuşturdu. Aynı pozisyonda sakatlanan Muslera, korkuttu ancak daha sonra oyuna devam etti. Maçın ilerleyen dakikalarında iki tarafın da gol çabası sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi.

Bu sonucun ardından Kardemir Karabükspor puanını 35'e, Galatasaray ise 49'a çıkardı. Galatasaray, Karadeniz'de de puan kaybederken, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının artma şansı doğdu. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39