• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Aslan Yara Aldı

Aslan Yara Aldı
Galatasaray, evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı ve çok önemli bir avantaj yitirdi. Süper Final'de evindeki 2. maçını da kazanamayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yenmesi halinde aylardır sürdürdüğü liderliği kaybedecek.
Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda kritik döneme girilirken, lider Galatasaray, hafta sonu deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Trabzonspor'u konuk etti. Sarı kırmızılı takım, kendisi için büyük önem taşıyan maçı kazanıp zirvedeki yerini korumak amacındaydı. Trabzsonspor ise üçüncü sırdaki yerini sağlama almak için Arena'dan galibiyetle dönmenin planlarını yapıyordu.

Zorlu maç öncesinde Galatasaray'da eksik bir isim bulunmazken, Trabzon'da Volkan ve Halil'in sakatlıkları vardı ve İstanbul'daki maçta forma giyemediler.

Sarı kırmızılı takım, yine önde basarak maça başlarken, konuk ekip, 5'li ortasahasının önüne Burak'ı koyup, hızlı hücumlar yaparak gol bulma hedefiyle sahadaydı. Ancak G.Saray, Trabzon savunmasını aşmakta çok zorlanınca pozisyon bulamadı. sadece duran toplarla etkili olan Terim'in öğrencileri, sadece Emre ve Necati ile gole yaklaştılar. Ancak aradıkları golü bulamadılar. İlk yarının en net fırsatı ise 45. dakikada yaşandı. Kendi yarı alanından atılan uzun topa hareketlenen Burak, semih'in de yerde kalmasından faydalandı ve Muslera ile karşı karşıya kaldı. Ancak golcünün vuruşunda Uruguaylı kaleci gole izin vermedi.

İkinci yarıda Galatasaray basksını artırıken, bir türlü aradığı golü bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Galatasaray, böylece Süper Final'de evinde oynadaığı 2. maçını da kazanamadı ve şampiyonluk yolunda çok ağır bir darbe aldı. Fenerbahçe, beşiktaş'ı yenerse sarı kırmızılılların aylardır süren liderliği sona erecek ve avantaj tamamen sarı lacivertlilere geçecek.

GALATASARAY-TRABZONSPOR:

STAT: TT Arena
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Tolga Özkalfa

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan, Engin (Dk. 84 Sabri), Selçuk, Melo (Dk. 66 Baros), Emre (Dk. 62 Aydın), Elmander, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Giray, Mustafa Yumlu (Dk. 46 Glowacki), Marek Cech (Dk. 79 Henrique), Colman, Zokora, Serkan, Alanzinho,Olcan (dk. 87 Aykut), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KART: DK. 54 Burak, Dk. 56 Serkan, dk. 59 Selçuk, Dk. 60 Melo, Dk. 62 Cech

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39