• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

"AVNİ AKER'E AZİZ YILDIRIM'LA GİTMEK İSTİYORUZ"

"AVNİ AKER'E AZİZ YILDIRIM'LA GİTMEK İSTİYORUZ"
Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, Trabzonspor ile oynayacakları kritik maç öncesinde gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.
Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, Trabzonspor ile hafta sonu oynayacakları maç öncesinde oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Özdemi ayrıca İstanbul'da oynanacak Kadınlar Avrupa Ligi 8'li Finali ilgili olarak da Fenerbahçe ile ezeli rakipleri arasında bir kıyaslama yaptı.

İşte Vatan Gazetesi'nde yer alan Tayfun Bayındır imzalı o haber...

Fenerbahçe'nin 100 yılı aşkın tarihinde görülmemiş bir başarıydı Kadın Voleybol Takımı'nın kazandığı Şampiyonlar Ligi kupası. Türkiye geneline baktığınızda da takım sporlarında Vakıfbank'la birlikte en büyük başarının altına imza sarı-lacivertlilerin, bu zorlu sınavında yanındaydık. Bakü'ye gidip, bu olağanüstü başarıyı yerinde izlemek gerçekten inanılmazdı.

Tabii bu sırada gazeteci dürtülemimiz de hala aktifti. Bakü'deki Hyatt Regency otelinin lobisinde F.Bahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, yönetici Cihan Kamer ve Hakan Dinçay'la oturup maç öncesi sohbet ettik. Akıllar voleybolda olduğu kadar Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak Trabzon-F.Bahçe maçındaydı aslında.

'OLAYI HATIRLAMIYORUM'

Bilindiği üzere ortam gergin. Trabzon'un şike soruşturması başından bu yana yaptığı açıklamalar ve başkan Aziz Yıldırım'ın verdiği cevaplar ipleri germişti. Fakat F.Bahçe cephesi konuya hiç de bu açıdan yaklaşmıyor. Tıpkı Trabzon yönetimi gibi maçın dostluk içinde geçeceğinden hiçbir şüphesi yok sarı-lacivertlilerin.

Öyle ki Nihat Özdemir, Trabzon maçı konusu açıldığında sarf ettiği sözlerle iki kulübün dostluğunun daim olduğunu, yaratılan havanın tamamen suni olduğunu söyledi. Özdemir, "Bizim ve Trabzon açısından çok önemli bir maç. Ligin kaderini yakından ilgilendiriyor. Sadece bunun gerginliği olacaktır maçta. Çünkü biz Trabzon'la yıllardır şampiyonluk yolunda çok kritik maçlar oynuyoruz. 10 yıldır istenmeyen olay olduğunu hatırlamıyorum Trabzon'da. Yine böyle olacaktır" ifadelerini kullandı.

"AVNİ AKER'E AZİZ YILDIRIM'LA GİTMEK İSTİYORUZ"

Ben de dayanamadım, "Peki siz gidecek misiniz Avni Aker'e?" diye sordum. Aldığım cevap beni şaşırttığı kadar eminim sizi de şaşkına çevirecektir:

"A'dan Z'ye tüm yönetim orada olacağız. Bu önemli maçta tribündeki yerimizi alıp, Trabzonlu dostlarımızla karşılaşmayı seyredeceğiz. Trabzon'un misarfirperverliğini de iyi biliyoruz. Başkan Sadri Şener'in bizi en iyi şekilde ağırlayacağından eminiz. Fakat bizim için çok önemli bir konu daha var. Biz Trabzon'a, başkanımız Aziz Yıldırım'la gitmek istiyoruz. Eğer cuma günü yapılacak mahkemeden tahliye kararı çıkarsa başkanımızla birlikte Trabzon'da olmamız bizim en büyük dileğimiz. Çünkü biz adalete güveniyoruz. Ve başkanımız ve diğer arkadaşlarımızın içerde suçsuz yere yattıklarını düşünüyoruz."

Evet.. F.Bahçe yönetimi, şimdi gözünü Çağlayan Adliyesi'nde yapılacak duruşmaya çevirdi. Eğer Aziz Yıldırım'a tahliye çıkarsa, F.Bahçe Başkanı, çok kritikleşen Trabzonspor deplasmanında kafilenin başında yer alabilir.

'30 yıl çok oldu, bunu bitireceğiz'

Bakü'de oldukça neşeli olan Nihat Özdemir, samimi açıklamalarına kupayla ilgili kurduğu cümleyle devam etti:

"Türkiye Kupası'nı uzun süredir alamıyoruz. 30 yıla yaklaştı galiba. Bu biraz çok oldu. Bu yüzden kupayı bu sene alacağız. Bu kötü şansı da böylece bitirmek istiyoruz."

'Galatasaray kontenjana takılacak'

Tüm branşlarda kupa hedefleyen F.Bahçe yönetimi, arasında ilginç diyaloglar da yaşadı. Mesela yönetici Cihan Kamer, Kadınlar Avrupa Ligi 8'li Final için Nihat Özdemir'e "Statü bizi biraz zorlayacak gibi" dedi fakat Özdemir, "Hayır aksine en büyük rakibimiz G.Saray olmasına rağmen yabancı kontenjanına takılıyorlar" diyerek kupayı alacaklarını söyledi.

* Özdemir'in bahsettiği kontenjan, Avrupa Kıtası dışından 3 yabancı oynatabilme kuralı. Ve F.Bahçe'de bu rakam 3, G.Saray'da ise 4.

vatan
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39