• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

AYDIN KALKAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

AYDIN KALKAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ
KAYSERİ’DE EĞİTİMDE SAHAYA HÂKİMİZ. BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ.

ilk-100-e-giren-okula-plaket5.jpg

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en başarılı Anadolu liseleri açıklandı. 2016 yılında YGS sonuçlarına göre ortaya çıkan başarılı liseler listesine Kayseri’den beş Anadolu Lisesi ve imam hatipler arasında ise bir Anadolu İmam Hatip Lisesi girdi.


Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, başarılı Anadolu liselerinin öğretmen ve idarecilerini okullarında ziyaret başarıda emeği olan tüm eğitimcileri kutladı.

Aydın Kalkan, ziyaretler sırasında eğitimcilere seslenerek şu ifadeleri kullandı. Başarı hiçbir zaman tesadüfi değildir. Türkiye’deki binlerce lise içerisinde ilk 14. Sırada yer almak büyük bir başarıdır.

İlk 46, 49’da yer alan liselerimizdeki başarı Kayseri’nin başarısıdır, bizim başlarımızdır. Bizler okul müdürlerimizin göreve gelmesinde insan kaynakları çalışması yaptık, başarılı olabilecek eğitimcilerimizi idareye önerdik ve bu başarılar ortaya çıktı, ifadelerini
kullandı.


Aydın Kalkan ve beraberindeki heyet, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi, Sami Yangın Anadolu Lisesi, Ahmet Eren Anadolu Lisesi, Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi ve Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okul yönetimi şahsında tüm eğitimcilere plaket takdim etti.


Plaket verilen Okulların sıralamaları şu şekilde;


Türkiye Anadolu Liseleri Başarı Sıralamasında 14. sırada Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi,
Türkiye Anadolu Liseleri Başarı Sıralamasında 43. sırada Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi,
Türkiye Anadolu Liseleri Başarı Sıralamasında 46. sırada Sami Yangın Anadolu Lisesi,
Türkiye Anadolu Liseleri Başarı Sıralamasında 59. sırada Ahmet Eren Anadolu Lisesi,
Türkiye Anadolu Liseleri Başarı Sıralamasında 85. sırada Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi
Türkiye Anadolu İmam Hatip Liseleri Başarı Sıralamasında 8. sırada Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi Aydın Kalkan, Kayseri eğitimini biz iyi biliyoruz, bir iki yıllık eğitimci değiliz, Eğitim Bir Sen Kayseri şubesi olarak 2005 yılından beri tüm ilçelerimizin ve tüm okullarımızın her metresinde emeğimiz ve alın terimiz vardır.

Sendika olarak başarıyı, sorunları, zayıf ve kuvvetli yönleri çok iyi takip ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığına ve ilgili kurumlara öneriler sunuyor, uyarılar yapıyoruz. Bizim uyarılarımızı ve önerilerimizi dost bakışıyla algılamalıdır tüm kurumlar, kişiler geçicidir fakat kurumlar kalıcıdır ve hizmet anlayışımız kırmak, yıkmak, dökmek üzere değildir, ifadelerini kullandı.

Aydın KALKAN
Şube Başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39