• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

AYDIN KALKAN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYDIN KALKAN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Değerli Basın Mensupları,Kıymetli Gönül ve Dava Arkadaşlarım, Saygıdeğer Hemşerilerim!

Ülkemizin içinden geçmekte olduğu dönem; malumlarınız olduğu üzere çözüm süreci, başkanlık sistemi,Yeni Türkiye’nin yepyeni sivil anayasası ve tabiî ki paralel yapı ile mücadele;

gggg-001.jpg

Seyyid Burhanettini, Mimarsinan’ı, İbrahim Tennurisi, Melikgazi’si gibi dönemin olduğu kadar günümüze ışık tutan fikirleriyle yoğrulmuş; pastırması-sucuğu-mantısı kadar kıvrak, nüktedan ve ticari dehasıyla da her dönemde ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel değişim ve dönüşümünde söz sahibi olmuş, yön belirlemede mihenk taşı 5000 yıllık geçmişe sahip kadim kentimiz, memleketimiz güzel şehrimiz Kayserimizi de yakından ilgilendirmektedir.

Makarr-ı Ulema şehri, hayırseverliğin başkenti Kayserimizin tek bir ses, tek bir yürek ve tek bir vücut halinde kararlılıkla hem ülke yönetiminde var olan gücü ve konumunu sürdürmesi hem de bölge ve çevresinde kendisine biçilmiş kalkınmanın itici gücü olma rolünü devam ettirmesi şehrimiz için olduğu kadar vefakar-kadirşinas hemşehrilerimiz için de bir hak ve yükümlülüktür.

Gerek Memursen ve Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi olarak bendeniz şahsım, gerekse il ve ilçe düzeyinde teşkilatlarımızda çalışan, kader ortaklarım değerli dava arkadaşlarımla her fırsatta ve her yerde şehrimiz ve değerli hemşerilerimiz için söz konusu haklarımızı dile getirdik; savunduk ve yükümlülüğe girmeye hazır olduğumuzu, taşın altına elimizi değil yekpare olarak tüm vücudumuzu koyma noktasında bir saniyelik bile tereddüdümüz olmadığını her zaman ifade ettik.

Bu noktada bugüne kadar yapmış olduğumuz mücadele ve hizmetlerde her zaman Memur-Sen Genel Merkezinin ve yönetimin tam desteğini aldık ve yanımızda hissettik ve şehrimizde bunu da Allah’ın izniyle hissettirdik.

Bugün gelinen noktada şehrimiz ve hemşerilerimiz için daha fazla yükümlülüğün altına girilmesi ve daha fazla destek ve katkının farklı ortamlarda yüksek sesle dile getirilmesi gerekliliği gün gibi açıktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakan iken dile getirdiği gibi “Taraf olmayan bertaraf olur” anlayışı çerçevesinde bizler tarafız ve taraf olduğumuzu bugün daha yüksek sesle ifade etmeyi, haykırmak gerekliliğine inanmaktayız. Zira bu memlekette doğup büyüyen, bu memleketin ekmeğini yiyip, suyunu içen bizler için bu haykırma vebaldir ve şehrimize karşı borcumuzdur. 

Tarafımız nettir; 

Bu kent sahipsiz değildir,

Bu kent, öksüz ve yetim değildir,

Bu kent, sevgisiz değildir 

Tarafız, şehrimiz için, 

Tarafız, insanımız için

Tarafız şehrimize borcumuzu ödemek ve hizmet etmek için,

Tarafız, milletin iradesinden yanayız

 Tarafız egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyenlerin yanındayız

Tarafız sandığa inanmış ve sandıktan çıkan her sonucu hazmeden ve kabul edenlerden yanayızTarafız milletin iradesiyle seçimle iş başına gelmiş; rahmetli Adnan Menderes’in ve Demokrat Partinin ifade ettiği “Yeter Söz Milletin” sözünü yaklaşık 60 sene sonra taçlandırarak “Yeter Söz de Karar da Milletin” haykırışına çevirmemize fırsat veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ LA beraberiz.

Bizler biliyoruz ki “Kötü ve Zor Günlerde Katkısı Olmayanların, Mutlu Günlerde Hissesi Yoktur”, “Namazda gözü olmayanın Ezanda Kulağı Yoktur”,Allahın izniyle namazda gözümüz, ezanda kulağımız var oldu ve hep olacak inşallah.Zor günlerde hep var olduk, var olmaya devam edeceğiz inşallah.Sesimize ses, dualarımıza dua, sevgimize sevgi istiyoruz!

Başta il ve ilçe düzeyindeki teşkilattaki dava arkadaşlarımız olmak üzere, Genel Merkezimiz ve memleketimizin değerli kanaat önderleri ile gönül yoldaşlarımız değerli yerel  ve ulusal sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız istişareler ve mülahazalar neticesinde 

-Sevdamıza sevda,

-Sevgimize sevgi katmak,

-Şehrimizle ödeşmek, yarınlara çocuklarımıza daha yaşanabilir bir ülke bırakmak için 7 Haziran’da 

yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den Kayseri Milletvekilliği aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum.

Güzel Kayserimizden AK Parti Milletvekili liste sıralamasında seçilebilecek yerde olacağıma ilişkin en küçük bir tereddüdüm olmadığını belirtiyorum. Memleketimizde var gücümüzle gece-gündüz çalışarak, gidilmeyen köy, sulanmayan fidan, hal-hatır sorulmayan dede–nine,  okşanılmayan öksüz-yetim bırakmayana kadar çalışacağımızı vurgulamak istiyorum. 

Ayrıca özellikle dile getirmek istediğim son bir husus daha var.  Kayserimize değerli hizmetlerde bulunacak, listede biz olsak ta olmasak ta 1. Sırada olmasını istediğimiz bir büyüğümüzün ismini Memur-Sen Genel başkanına, ilgili makamlara iletilmek üzere yazılı olarak vermiş bulunmaktayız.   Son olarak belirtmek isterim ki, aday adaylığımızın herkese hayırlar getirmesini diler; Cenab-ı Allah’tan memleketimize hizmete devam etmeyi nasip etmesini niyaz ederim.Her şey Kayserimiz, hemşerilerimiz, ülkemiz için….

Allah utandırmasın…. Allah mahcup etmesin….. Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyor, değerli 

hemşerilerimizi yükümüze ortak olmaya çağırıyor, dualarını bekliyor saygılar sunuyorum. 

       Aydın KALKAN

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39