• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Aykut Hoca'nın Peşinden Koştuğu 6 Futbolcu

Aykut Hoca'nın Peşinden Koştuğu 6 Futbolcu
Yönetim kesenin ağzını açtı, topu teknik heyete attı... Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan 6 futbolcudan hangisini tercih edeceği merak konusu olmaya devam ediyor
Milliyet Fenerbahçe'de Borges hala transfer listesinde ilk sırada ama diğer adaylar da kafa karıştırıyor. Her şeye rağmen Kocaman'ın hafta sonundan önce noktayı koyması bekleniyor. Milliyet'in haberine göre; Kocaman'ın listesindeki 6 futbolcu...

LUİS FABİANO (SAO PAOLO)

31 yaşındaki Sambacı, ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo Takımı'nda forma giyiyor. Sözleşmesi 2015 yılında bitecek oyuncu, Sevilla'dan geldikten sonra dizinden ağır bir sakatlık geçirdi. Mayıs ayında yaşadığı problem sonrasında ameliyat oldu, 5 ay sahalardan uzak kaldı. Tecrübeli yıldız sağlığına kavuştu, 10 maçtır düzenli olarak şans buluyor. Rakip fileleri 5 kez havalandıran Luis Fabiano, o sakatlık sebebiyle Fenerbahçe cephesinin kafasını karıştırsa da Borges'in en büyük alternatiflerinden biri.

BORGES (SANTOS)

Elano Blumer ve Neymar'lı Santos'un en önemli yıldızı Borges konusunda çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın izleyip beğendiği futbolcu için tüm imkanlar zorlanıyor. Oyuncunun kendisinde sorun yok.

MOUSSA SOW (LİLLE)

Kocaman'ın sportif direktörlük döneminden beri takip ettiği bir oyuncu. En büyük sorun 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli. Sözleşmesi 2013'te bitiyor. Bonserviste indirime gidilirse, masaya oturulacak. Şu ana kadar 54 maçta 31 gol attı. Elenene kadarki süreçte Şampiyonlar Ligi'nde Lille formasıyla başarılı sayılabilecek bir performans sergiledi.

MARC JANKO (TWENTE)

Hollanda'nın Twente takımında oynayan Marc Janko'nun değeri, 6 milyon Euro civarında. Sözleşmesi 2014'te bitecek olan 28 yaşındaki futbolcu, 2 sezondur aynı formayı giyiyor. 44 karşılaşmada 24 gol attı. Avusturya Milli Takımı'nın değişmez isimleri arasında. Oyuncunun hava hakimiyeti ve yüksek top tekniğinin yanı sıra uygun bonservis bedeli de Marc Janko'yu ihtimaller arasına sokuyor.

YOUSSEF EL-RABİ (AL-HİLAL)

Suudi Arabistan'ın en önemli kulüpleri arasında yer alan Al-Hilal'e bu sezon başında 4 yıllık sözleşmeyle transfer olan Youssef El-Rabi Fas asıllı Fransız... Menacerler tarafından golcü aradığı bilinen Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu Aykut Kocaman'a önerildi. Bu futbolcunun maç kasetlerini izleyen başarılı teknik adam, henüz 24 yaşındaki forvetle ilgili net bir karar vermiş değil. Geçen yıldan bu yana 7 kez Fas Milli Takımı'nın formasını giyen ve 1 kez rakip ağları sarsan yıldız futbolcunun kulübünde ise 10 maçta 7 golü var.

MİLOS KRASİÇ (JUVENTUS)

Hem sağ kanat hem forvet oynama özelliği olan Milos Krasiç, alternatifler arasında. Fenerbahçe, 2010 Dünya Kupası öncesi o zaman CSKA Moskova forması giyen oyuncu ile yakinen ilgilenmiş, hatta bonservis bedelinde anlaşmış olmasına rağmen Juventus devreye girince bu defter kapanmıştı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu büyük umutlarla transfer edilen Juventus'ta bu sezon ilk 11'e girmekte çok zorlanıyor. Teknik direktör Antonio Conte'nin onu planlarından çıkarması, Krasiç'in başka bir kulübe gitmesini oldukça kolaylaştıracak. İlk etapta kiralık olarak alınması gündemde. İssiar Dia'nın Senegal'le birlikte Afrika Kupası'na gitme ihtimali, o bölgede oluşacak boşluğun Krasiç'le doldurulması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Sözleşmesi 2014'te bitiyor. Bu arada Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli de twitter hesabından Krasiç'le ilgilendiklerini doğruladı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39