• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Aykut Kocaman'dan 3 yıllık imza

Aykut Kocaman'dan 3 yıllık imza
Fenerbahçe'de sözleşmesi 3 yıl uzatılan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, basın mensuplarının önünde imza attı
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan yönetici Ali Yıldırım, "Fenerbahçe'ninm 3 Temmuz'dan beri yaşadığı süreç gözler önünde. Bizi yıkamazlar. Aykut Kocaman, kocaman bir adam" dedi.

"SIKINTILI SÜRECİ TAMAMLADIK"

Ali Yıldırım'ın ardından söz alan Kocaman, "Bu güzel sözler için teşekkür ediyorum. Başkan Aziz Yıldırım ve tüm yönetime de sonsuz destekleri için teşekkür ediyorum. Futbolculuk sonrası antrenörlük serüvenim başladı. Haziran 2009'da kulübümüze dönme şansı yakaladım.

Her gittiğim kulüpte büyük sevgi ve saygı gördüm. Fenerbahçe'nin esas büyüklüğünü ayrıldıktan sonra aanladım. Sportif Direktör görevinin ardından hiç istemediğim halde teknik direktör oldum. 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan sürede her zaman doğru olduğuna inandığım şekilde kulübümüze sahip çıkmaya çalıştım. Artık sıkıntılı süreci tamamladık" ifadelerini kullandı.

İlk hazırlık maçında son Ankaragücü maçına kadar ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kocaman, "Yeni bir serüven başlıyor. Bu görevi uzun soluklu olarak sürdürmek en büyük amacım. Göreve ilk başladığımda söylediğim gibi inşallah mahcup olmam" şeklinde konuştu.

"HESAPLAR GALATASARAY'I YENMEK ÜSTÜNE"

"Nasıl bir transfer planlaması düşünüyorsunuz?" sorusuna Kocaman, "Giden futbolcuların ayrılmasına nedne olan ortam tahrip ediciydi. En önemli kayıp oyuncuların çaplarından ziyade Fenerbahçe'nin futbolcu göndermeye mecbur kalmasıydı. Transferle ilgili çalışıyoruz, ama şu anda bütün hesap kitabımız Galatasaray'ı yenmek üzerine. Haziran'dan sonra transfer için bol bol vaktimiz olacak" yanıtını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü, şike soruşturmasıyla ilgili olarak, "Bu konularda önce sahaya bakılır. Eğer sahada birşey bulunursa, üzerime düşeni yapacağımı söyledim. Diğer tarafıyla ilgili yorum yapmadım" dedi.

FENERBAHÇE İLE İLGİLİ HAYALİ

"Fenerbahçe ile ilgili hayaliniz nedir, Fenerbahçe'yi nerede görmek istiyorsunuz?" şeklindeki soruyu Kocaman, "Aslında hayallerime doğru giden bir yol vardı. İdari ve mali organizasyonda çok önemli bir eşiğe gelinmişti. Türkiye Ligi şampiyonluklarının dışında Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeler kazanıldı. Ancak 3 Temmuz'la beraber Fenerbahçe'nin beli kırıldı, geri çekildi. 2 Temmuz'a tekrar Fenerbahçe'yi geri döndürmek ilk hedef olmalı" ifadelerini kullandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39