• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Ayrılmak İstedi Diye Boğazını Kesti

Ayrılmak İstedi Diye Boğazını Kesti
Kendisinden ayrılmak isteyen 2 çocuk annesi eşini 26 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.
Bursa'da 31 yaşındaki A.T, iddiaya göre kendisinden ayrılmak isteyen 2 çocuk annesi eşi 30 yaşındaki D.T.'yi, 26 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından koşarak olay yerinden uzaklaşan A.T.'yi yakalamak için polis ekipleri araştırma başlattı.

Olay, dün akşam merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi Atlı Sokak'ta meydana geldi. Kayınpederi 57 yaşındaki A.T.'nin, 4 katlı evinin birinci katında oturan A.T, dün akşam saatlerinde eşi ve 4 yaşındaki kızı Melek ve 6 yaşındaki oğlu Melik ile çay içmek, sohbet etmek için kayınpederinin dördüncü kattaki dairesine gitti. Kızı ve damadı ile bir süre sohbet edip torunlarını seven A.T, torunlarının yeşil kartlarının süresinin dolduğunu söyleyip, kızı D.T.'yi, gerekli olan evrakları alması için evine gönderdi.

'GELMEDİ GİDİP BAKAYIM' DEDİĞİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kayınpederi ile bir süre oturan A.T daha sonra evrakları almak için eve inen eşinin gelmediğini belirtip kayınpederinden, "Baba D.T'yi merak ettim. Gidip bakayım" diyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra anne ve babası gelmeyince evlerine inen M.T., geri döndüğünde dedesine anne ve babasını evde göremediğini söyledi.

Bunun üzerine torunu ile kızının evine inen A.T korkunç tablo ile karşılaştı. D.T.'yi oturma odasında cansız bir şekilde görünce şoke olan A.T., torununu kucağına alıp evden ayrılıp komşularından yardım istedi. Bir süre sonra belirtilen adrese gelen 112 Sağlık ekipleri vücudunun çeşitli bölgelerinde 26 bıçak darbesi bulunan ve boğazı kesilen genç kadını yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşama döndüremedi.

"HEM ÇALIŞMIYORDU HEM DE KIZIMI ÖLDÜRDÜ"

Kızının öldürülmesinden sonra şoke olan A.T, damadının 8 yıl önce çalışmadığı halde kızıyla evlendiğini, o günden sonra hiçbir işe girmediğini söyledi. Evinin bir katını onlara verdiğini ihtiyaçlarını ise kendisinin karşıladığını söyleyen acılı baba, "Kızım artık ona katlanamıyordu. Benim sırtımdan geçinmeleri ona zor geliyordu. Ayrılmak istiyordu. Hazır yemeye alışan A.T., bu teklife sıcak bakmıyordu. Sürekli tartıştıklarını biliyordum. Bu kez yavrumu öldürdü. Bulunmasını ve en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum" dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39