• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Aziz Yıldırım ağlaya ağlaya veda etti

Aziz Yıldırım ağlaya ağlaya veda etti
Şike davasında cezası kesinleşen Aziz Yıldırım bugün bir toplantı düzenleyerek Fenerbahçeli futbolcular ile vedalaştı. Veda töreninde Emre Belözoğlu'nun yaptığı veda konuşması karşısında Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davasındaki itirazını reddettiği Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla yaptığı toplantıdaki konuşmasıyla adeta takıma veda etti.


Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davasındaki itirazını reddettiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımı ziyaret etti. 

Yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ile Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden başkan Yıldırım'ın, oyunculara derbide kazanacaklarına inandığını ifade ederek, başarılar dilediği öğrenildi. 

Saat 11.00'de planlanan antrenman, başkan Yıldırım'ın ziyareti nedeniyle yarım saat geç başladı. Antrenman başlarken kısa bir süre saha kenarına gelen Yıldırım ve Ekşioğlu daha sonra tesislerden ayrıldı. 

Yıldırım'ın ziyaretinde tebrik ettiği, geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol atan Kadlec, FBTV'ye yaptığı açıklamada, başkana, şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi. 

Çek futbolcu, başkan Yıldırım'ın kendilerini ziyaretiyle ilgili, "Benim için onu görmek büyük bir zevk ve mutluluk. Beni tebrik etmesi mutluluğuma mutluluk kattı. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonra tüm hedef şampiyonluğa doğru birlikte yürümek olmalıdır. Umarım bunu getirip ona en güzel hediyeyi vereceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Yıldırım: Fenerbahçe şike yapmaz, bunu bilin

Sarı-lacivertli takımın Beşiktaş derbisi için bu sabah yapacağı antrenman öncesi yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ile Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne giden Yıldırım'ın teknik heyet ve futbolculara yönelik konuşması kulübün televizyonu FBTV'de yayımlandı. 

Futbolculardan Beşiktaş derbisinde kazanmak için ellerinden geleni yapmalarını isteyen Yıldırım, " Fenerbahçe şike yapmaz, bunu bilin.Fenerbahçe hayatta şike yapmamıştır, bize kimse para teklif edememiştir, biz de bunların içinde olmamışızdır. Sizden ricam, pazar günü yenmek için elinizden geleni yapın. Ama maçtan sonra da sahanın ortasında tribünleri alkışlayın, jest yapın soyunma odasına gelin. Allah yolunuzu açık etsin. Hepinize başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde maç başı ücretlerini hesaplara yatırttığını ifade ederek futbolculardan bu konuda rahat olmasını isteyen Yıldırım, "Bu operasyonlar bitmeden muhakkak alacaklarınızın hepsini halletmeye çalışacağım. Gelen arkadaşlar diğer kısımları hallederler, rahat olun. Fenerbahçe'de boşluk olmaz, herkes gerekeni ve görevini yapar. Siz de görevinizi yapın, inşallah yenin" diye konuştu. 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ret kararının ardından Anayasa Mahkemesi'ne müracaat ettiklerini bildiren Yıldırım, konuşmasının başında şunları söyledi:

"Fermanı verdiler, kalemi kırmışlar zaten. Önemli değil. Şimdi Anayasa Mahkemesi'ne müracaatımız var. Sizin alın terlerinize ihanet olduğu için bugüne kadar 'hayır' dedik, hiçbir pazarlığı yapmadık, hiçbir şeyin içinde olmadık, bugüne kadar geldik. Yatarız, o da önemli değil, baştan beri söylüyoruz. Sizden ricam, pazar günü yenmek için elinizden geleni yapın. Maçtan sonra da sahanın ortasında tribünleri alkışlayın, jest yapın soyunma odasına gelin. Benim sizden ricam bizden sonra da gelen yönetim kim olursa olsun onlarla beraber diyalog içerisinde Fenerbahçe'yi layık olduğu noktalara götürün. Yalnızca Türkiye'de şampiyonluk değil, Avrupa'da muhakkak bir kupa kaldırın çocuklar. Fenerbahçe'nin buna ihtiyacı var. Bunu yapın, gerisi önemli değil."

Emre, madalyasını Yıldırım'a vermek istedi

Takım adına konuşma yapan kaptan Emre Belözoğlu, şike davasına konu olan 2010-2011 sezonu lig şampiyonluğunda aldığı madalyayı Aziz Yıldırım'a vermek istedi ancak Yıldırım madalyayı kabul etmedi. 

Emre, oğlu Ömer Akif'e hediye etmek istediği madalyayı, tüm takım arkadaşları adına kendisine vermek istediğini söyleyince Yıldırım, "Ben bunu senin oğluna hediye ediyorum. Sen bunu al" diyerek almadı. 

Yıldırım daha sonra "Ben içeri girersem verirsin" derken, Emre'de başkana "İnşallah girmezsiniz o zaman" karşılığını verdi.

Yıldırım'ın gözlerini yaşartan Emre'nin konuşmasında, sarı-lacivertli futbolcu şunları kaydetti:
"3 Temmuz sürecinden beri hepimizin yaşadıkları, çektiğimiz acılar, sıkıntılar ortada. Dağ, büyüklüğüne göre kar, rüzgar, yağmur alıyor. Ona göre sıkıntısı da büyük oluyor. Sizler bu ailenin babasısınız, ağabeyisiniz. Her zaman öyle gördük. Bizler size çok inandık. Diğer ağabeylerimize de çok inanıyoruz. Sizler dışarıda bizler de sahanın içinde bu camianın başarısı için elimizden geldiğince her şeyi yaptık. Bu camiaya en ufak bir leke sürdürmedik. Her zaman da buna inandık. Sizleri çok sevdiğimizi söylemek istiyoruz. Bize zamanında kızdınız, bir ağabey, bir baba gibi zamanında sevdiniz. Sizi çok seviyoruz. Bugün bir ayrılık konuşması gibi oldu bilmiyorum böyle ama. Hiçbir zaman bir ayrılık olarak bunu görmüyoruz. Çünkü siz bizim ağabeyimiz, babamızsınız. Çocuklarımıza şanlı bir şampiyonluk anlatırız inşallah. Fenerbahçe için insanlarla dost olduk amaFenerbahçe için düşman olmak da çok güzel. Biz bu camianın evlatlarıyız, siz de babasısınız. Bu süreci bize yaşatanlar utansınlar. Şampiyonluğu ilan edecekken yine yaşatmak isteyenler utansın."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39