• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Aziz Yıldırım: Burası yeniçeri ocağı değil

Aziz Yıldırım: Burası yeniçeri ocağı değil
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçı içinde saha kenarına inerek taraftarları uyaran bir anons yapmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunurken Alex için sert ifadeler kullandı.
Maçın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan Aziz Yıldırım, ''Bugün tribünde çok organize olaylar yaşandığını gördüm. Ben 12 aydır ayrıydım ama bazı olayları görünce müdahale etme gereği hissettim'' derken, Alex de Souza'nın sosyal medyada yer alan mesajlarına ağır bir dille tepki gösterdi.

Herkesin sıkıntılı günleri olabileceğini ancak tüm sıkıntıların kurumsal yapı içinde çözümü bulunduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:
''Twitter'dan yazarak kendi düşüncelerinizi söyleyeceksiniz, sizi 1 maç oynatmayınca, ortalığı ayağa kaldırmak için problem yapacaksınız, olmaz!. Burası yeniçeri ocağı değil, Fenerbahçe Kulübü'dür. Dört yıl önce bütün tribünler yuhaladığında ben kalkıp alkışladım, burada kalmasını sağladım. O zaman Alex de bazı şeylere saygı gösterecek. Twitter'tan yönetime, hocasına... Efendim yönetim Avrupa'yı düşünmüyormuş. Her zaman düşünüyoruz, öyle şey olur mu? Önce Türkiye'de şampiyon olacaksınız. Şampiyon olurken yönetim mi engelledi? Böyle saçma yorumlar olabilir mi? Varsa sorunun, gelirsin kulübe, oturursunuz yetkililerle konuşursunuz. Twitter'dan etrafı toparlamazsınız.''
-''Fenerbahçe için canımı veririm, kimse kulübün üzerinde değildir''-
Fenerbahçe'de muhalif olarak gözüken ve aslında kulübe zarar veren, dedikodu yayanlar olduğunu belirten Aziz Yıldırım, ''Bunları ben biliyorum. Kulüpte çalışan, adlarına icra gelen ve arkadaşlarımızın kulüpte sakladığı o insanlar, Aykut Kocaman'la, idari menajer Hasan Çetinkaya'yla ilgili yorumlar yapıyorlar. Onları affetmem bunu bilsinler. Fenerbahçe için canımı veririm. Kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir. Aziz Yıldırım da dahil'' diye konuştu.
Geçen seneki birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, ''Oyuncular gider, Aziz Yıldrırım gider, Fenerbahçe kalır. Öğretmişler insanlara Twitter'dan iki tane şey, bu şekilde tezahürat yapıyorlar. Sahanın içinde oyuncular maça konsantre olamıyorlar. Onun için çıkıp anons yaptım. İyi mi oynadık? Kötü oynadık. Olabilir, bir sonraki maç daha iyi oynarız. Sonuçta 3-0 kazandık. Önümüzde Spartak Moskova maçı var, en önemli maçımız var, biz kişilerin kavgasıyla uğraşacağız. Böyle bir şeye müsaade etmem burada'' ifadelerini kullandı.
-''Alex'i pazartesi günü kulübe çağırdım''-
Aziz Yıldırım, Alex'i pazartesi günü kulübe çağırdığını ve kendisiyle tüm yaşananları konuşacağını belirterek, ''Twitter'dan mesaj olmaz. 14 yıl başkanlık yaptım, bir gün internet üzerinden kimseyle konuşmadım. Ne konuşacaksam kulübün içinde konuşurum. Üç yıl ben burada görevdeyim, bunu herkes bilsin. Başıma bir şey gelmezse buradayım. Yönetim de burada. Aykut Kocaman ve ekibi de burada. Oyuncular gelir giderler, hiç önemli değil'' diye konuştu.
-''Bu ay içinde 3 tane büyük futbolcunun transferini açıklayacağım''-
Yıldırım açıklamasında, takıma iki önemli oyuncunun transferini gerçekleştireceklerini de duyurarak, şu ifadeleri kullandı:
''Bu ay içinde 2 tane büyük futbolcu açıklayacağım. Türkiye'de kimsenin bilmediği, transfer yapamayacağı 2 oyuncu açıklayacağım. Biz fenerbahçe'yi büyüteceğiz. Geçen sene zaten büyüklüğünü gösterdi. Bu büyüklüğün içine nifak tohumları sokmak isteyenler var, bunları affetmem ve mücadelemi sonuna kadar yaparım. Beni iyi tanıyorlar. Beni soyundurup da aşağı indirmesinler. Ayıptır. Aykut Kocaman bu camianın evladı. 8 yıl top oynamış, gol kralı olmuş, şampiyonluk yaşamış. Sahip çıkacağız. Ben nasıl zamanında onu (Alex) alkışladıysam, o da bugün Recep Niyaz'ı oyuna soktuğu için Aykut hocayı alkışlayacak. Bunun için affetmem. Fenerbahçe'den kimse büyük değildir. Fenerbahçe'nin 'F'sine zara geleceğini hissetsem, canımı veririm.''
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39