• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Bahçeli AK Parti ile hareket edeceğiz

Bahçeli AK Parti ile hareket edeceğiz
Ismarlama projelerle siyasi senaryo kuranlara diyorum ki, sizin bir Allah'ın da bir hesabı vardır. Alayınızı şaşkına çevireceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye artık yeni bir siyasi sürece girdiğini belirterek, "Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçiminde AK Parti ile hareket ederek katkı sağlamayı hedefliyoruz. Milletimizin beklentilerine kulak veriyoruz. Birileri çılgına dönüyor. İtirazların Türkiye hasımlarından geleceğini beklerken içerideki uzantılar ses veriyor. Kandil havarileri birer birer saklandıkları deliklerden fırlayıp kendilerini ele veriyorlar. Darbe ve işgal girişimi karşısında muğlak kalanlar bugün bize saldırıyorlar. Ismarlama projelerle siyasi senaryo kuranlara diyorum ki, sizin bir Allah'ın da bir hesabı vardır. Alayınızı şaşkına çevireceğiz" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de Devlet Bahçeli Altgeçidi Temel Atma ve Masal Park Açılışı nedeniyle düzenlenen törende, yaptığı konuşmada, "Osmaniye yeni bir zafere var mı? Bu coşku zaferin müjdesidir. Eceli gelen tilki, dağda kurt ararmış. İşte bozkurtlar buradadır. Geleceğin büyük Türkiyesi milli ve ahlaki uzlaşma ile kurulacaktır. İşte Cebelibereket, işte bilenmiş cesaret" diye konuştu.

15 Temmuz 2016'da FETÖ ile ile kanlı bir darbe girişimi yaşandığını ifade eden Bahçeli, "Gözü dönmüş teröristler Türk milletini hedef almışlardı. Bu darbe ve işgal girişimi ile demokrasimizin budanması hedeflendi. Aziz milletimiz bu zillete boyun eğmedi. Osmaniye bu hıyanete 'tamam' demedi. Türk milleti canını siper etti, kutsal vatanını damla damla akan kanları ile savundu. MHP olarak 15 Temmuz ihanetinin yaşandığı ilk andan itibaren duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyduk. Demokrasiden, ülkeden, vatandan, devletten ve seçilmiş meşru hükümetten yana tavır aldık. Muazzam bir duruş gösterdik" diye konuştu.

Yenikapı buluşması ile Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini ve adımını attığını söyleyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Yenikapı ruhu siyasi zemine kesin olarak taşınmıştır. Kimsenin menfaate dayalı siyasi hesaplarla hareket etme şansı kalmamıştır. Milletimiz bizden bunu beklemişti. Partimiz yıllardır bu ilke ile hareket ederek hükümet etme sistemi ile sorumluluk üstlenmiştir. Uygulamalardan doğan aksaklıkların aşılarak milli çağrının gereklerini karşılayabilecek bir sistemin hayata geçirilmesini samimiyetle dile getirdik. AK Parti ile Türkiye'nin yönetim ve hükümet etme sistemini gerekli anayasal değişikliklerle gerçekleştirdik."

"Bunlar karşısında kenetlenmeyeceğiz de ne yapacağız"

Suriye'nin İdlib kentinin çatışmaların yeniden alevlendiği bir yer haline geldiğini söyleyen Bahçeli, "Binlerce tırlık silah PKK terör örgütüne sözde ordu kurdurmaya yönelik iğrenç bir tezgahtır. Bunlar karşısında kenetlenmeyeceğiz de ne yapacağız. Irak'ın kuzeyindeki gelişmelerle beraber düşünüldüğünde Akdeniz'e kurulması planlanan terör koridoru hayata geçirilmeye çalışılmaktadır" dedi.

2019'da yapılacak milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerine 22 aylık bir süre varken Türkiye'nin şimdiden iç siyasi tartışmalarla oyalanmak istendiğini vurgulayan Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"FETÖ savunuculuğuna savunanlar yıkıma hizmet eden işbirlikçilerdir. CHP, İP, HDP bir olmuş PKK ve FETÖ'nün yanında hizalanmışlardır. Bu amaçla 2019 yılında yapılacak olan seçimlerle ilgili tutumumuzu 8 Ocak 2018'de çok açık şekilde ifade ve ilan ettik. Türkiye artık yeni bir siyasi sürece girmiştir.

Bundan geri dönüş yoktur. Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçiminde AK Parti ile hareket ederek katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Milletimizin beklentilerine kulak veriyoruz. Birileri çılgına dönüyor. İtirazların Türkiye hasımlarından geleceğini beklerken içerideki uzantılar ses veriyor. Kandil havarileri birer birer saklandıkları deliklerden fırlayıp kendilerini ele veriyorlar. Darbe ve işgal girişimi karşısında muğlak kalanlar bugün bize saldırıyorlar. Bunlar Atatürk'ün partisiyiz deyip Atatürk'ün aziz hatırasını zehirleyen şuursuzlardır. Varsın şer odakları işbirlikçileri beraber olsun. Ismarlama projelerle siyasi senaryo kuranlara diyorum ki, sizin bir Allah'ın da bir hesabı vardır. Alayınızı şaşkına çevireceğiz. Bunlar her kılığa girerler ama Türk milletine sevgi ve sadakatle bağlı olmanın ne demek olduğunu anlayamazlar. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39