• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA YİNE ERDOĞAN'A YÜKLENDİ - VİDEO

BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA YİNE ERDOĞAN'A YÜKLENDİ - VİDEO
IŞİD tarafından Musul'da alıkonulan Türk vatandaşlarıyla ilgili konuşan MHP Lideri Bahçeli, ''IŞİD Irak'ın yanında Türkiye'ye de saldırmıştır. IŞİD Türkiye'ye kafa tutmaktadır, pazarlık yapmak peşindedir'' dedi.

'IŞİD SURVIVOR YARIŞMASI MI DÜZENLEDİ'

'Erdoğan radar gibi teröristi her yerde bulmakta ve bağrına basmaktadır'diyen Devlet Bahçeli, Başbakan'ın geceleri huzurla başını yastığa koyması için herhalde ‘bugün PKK ya da IŞİD için ne yaptın' sorusunu sormalıdır. Rehin alınanların güvende olduğunu söylemektedir. Her an ağlama modundaki Başbakan Yardımcısı IŞİD'in hedefinde Türkiye'nin olmadığını söylemektedir. Bu sözlerin neresinden tutalım? IŞİD, Survivor yarışması düzenledi de biz mi kaçırdık. Bugün ne pişirsem, gelinler kaynanalar türünden programlar tertip etti de biz mi anlamadık. Bunun için katılım artsın diye insan kaçırıldı da biz mi bilemedik' şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

''Günlerdir IŞİD'in istilasını izliyoruz. Irak sancılı ve kanlı bir parçalanmayla karşı karşıyadır. Irak, kardeşin kardeşe ölüm yağdırdığı cehennem vadisine hapsolmuştur. IŞİD örgütü MS 4. yüzyıldan sonra Avrupa'yı akın akın istila eden barbar kavimlerden öz itibariyle farksızdır.

'IRAK ORDUSU ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞILMAKTADIR'
El Kaide'nin kuluçkasından çıkan radikal bir örgütün saldırılarına şahit olmaktadır. 150 km2'lik bölgeyi bu terör örgütü ele geçirmiştir. Musul ve güney kısmını ele geçirmesiyle işgal altındaki Suriye ve Irak toprakları birbirine eklemlenmiştir. Irak ordusu çil yavrusu gibi dağılmaktadır.

'PARA MI SAYIYORDUN?'
AKP'nin düne kadar biberonla beslediği IŞİD, ayakları üzerinde durunca sahibine dirsek vurdu. Konsolosluğun emniyetini sağlayan özel harekat unsurları tek kurşun atmamıştır. Olay sırasında çatışma yaşanmaması bizim için manidar. IŞİD aynı zamanda Türkiye'ye saldırmıştır. Bayrak inmiş insanımız rehin düşmüş. Sayın başbakan vicdanını kime devrettin? Musul düşerken sen para mı sayıyordun, para mı sıfırlıyordun?

'IŞİD, TÜRKİYE'YE KAFA TUTMAKTADIR'
Tereyağından kıl çekmekle uğraşan başbakan pişmiş aşa su kattığının farkında değildir. Başbakan Erdoğan IŞİD'e terörist diyememiştir. Çünkü geçmişten gelen gönül borcu vardır. IŞİD Irak'ın yanında Türkiye'ye de saldırmıştır. IŞİD Türkiye'ye kafa tutmaktadır, pazarlık yapmak peşindedir. Bu terör örgütünün bizim tarafından kışkırtıldığını söylemek için bir IŞİD sempatizanı olması yeterlidir.

'SİNDİĞİN DELİKTEN ÇIK, MASAYA YUMRUĞUNU VUR'
Sayın Başbakan, namertliğin yakana yapışmasını istemiyorsan, nemelazımcılığın alnına kazınmasını dilemiyorsan, sindiğin delikten çık, masaya yumruğunu vur, dosdoğru bir şekilde IŞİD'e terörist diyecek sağlam duruşu göster. İşte fırsat sana, hodri meydan. Türk devleti ona buna pabuç bırakmaz, bırakamaz.

Güçlü bir devlet, eli silahlı örgütten insaf beklemez. Başbakan terörist görür görmez hemen pazarlık masası aramaktadır. Şu garip duruma bakınız ki radar gibi teröristi her tarafta bulmakta ve bağrına basmaktadır.

'IŞİD, SURVIVOR YARIŞMASI MI DÜZENLEDİ?'
Rehin alınanların güvende olduğunu söylemektedir. Her an ağlama modundaki Başbakan Yardımcısı IŞİD'in hedefinde Türkiye'nin olmadığını söylemektedir. Bu sözlerin neresinden tutalım? IŞİD, Survivor yarışması düzenledi de biz mi kaçırdık? Bugün ne pişirsem, gelinler kaynanalar türünden programlar tertip etti de biz mi anlamadık? Bunun için katılım artsın diye insan kaçırıldı da biz mi bilemedik?

'IŞİD SADECE MAŞADIR, İBLİS UŞAĞIDIR'
Başbakan nefsine teslim olmuştur. Bugün AKP'nin dış politikası yoktur. Ortadoğu haritası yaklaık 100 yıl sonra yeniden masaya yatırılmıştır. IŞİD sadece maşadır, iblis uşağıdır.

Türkmenler soykırıma maruz kalmaktadır. Türkiye içeriden bölünmekte dışarıdan kuşatılmaktadır. Türkmenlerin arkasında durulmalı şuna buna yem edilmemelidir.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ
Türk milleti cumhurbaşkanını doğruda doğruya seçecektir. Cumhurbaşkanı seçimleri her zaman sıkıntılı geçmiştir. MHP öteden beri cumhurbaşkanı makamına oturacak şahsiyetin kucaklayıcı kuşatıcı olması gerektiğini savunmuştur. Cumhurbaşkanı milliyetçi muhafazakar laik ve demokrat olsun diye görüş bildirdim. Daha önce görev yapmış cumhurbaşkanlarının düşüncelerini aldım. Halen görev yapan cumhurbaşkanı ile değerlendirmelerde bulundum. Sonunda uzlaşma arayışlarımız meyvesini vermiştir.

CHP'nin önerisini bizi memnun etmiştir. MHP bu teklifi benimsemiş yerinde bulmuştur. Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ismi üzerinde mutabakat sağladığımızı tekrar ifade etmek isterim. Sayın İhsanoğlu'nun adaylığı değişik siyasi aktörlerin fikir birliği ile sonuçlanmış olup milletimizin eseridir. Bilgili, birikimli bu saygın ismin milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.''
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39