• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

BAHÇELİ, GÜL'E SESLENDİ KARDEŞLİK NE ARA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

BAHÇELİ, GÜL'E SESLENDİ KARDEŞLİK NE ARA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ
Bahçeli, Abdullah Gül'ün vefa ahlakını açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığını FETÖ projesi, sinsi bir plan olarak niteledi. Cumhur ittifakını hazmedemeyenlerin cehaletin koalisyonunu kurmaya çalıştığını ileri süren Bahçeli, Abdullah Gül'ün vefa ahlakını tartışmaya açacak bir kopuşun arefesinde olduğunu kaydetti.

Devlet Bahçeli, muhalefetin ortak aday çıkarma girişimini ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili tartışmaları twitter adresinden değerlendirdi. Son günlerde yaşanan gelişmelerin buhrana davetiye çıkardığını söyleyen Bahçeli, twitter açıklamasında şunları ifade etti:

"Özellikle ifade etmeliyim ki, buhrana davetiye çıkaran siyasi gelişmeleri, bunalıma adeta çağrı yapan bulanık görüşme ve temas trafiklerini ibretle, esefle ve endişeyle takip ediyorum. Türkiye'ye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor.

"CUMHUR İTTİFAKI'NI HAZMEDEMEYENLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

 

Cumhur İttifakı'nı hazmedemeyen çevreler ne yapacaklarını, nereye bulaşacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Cümbüş İttifakı kurun demiştik, ne fayda; cürüm ve cehaletin koalisyonunda söz kesecek kadar İP'ten kazıktan boşanmışlardır.

"TÜRKİYE DÜŞMANLARI HEYECANLIDIR"

Şimdi 11'nci Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir. FETÖ işbaşındadır. PKK razıdır. Türkiye düşmanları heyecanlıdır. CHP, SP, HDP, İP Sayın Gül'ün adaylığına hevesle taliptir.

İp’e grup kurdurup 23 Nisan’ı terörize eden namert ve nankörler kutuplaşmanın Truva Atıdır. Bu vahşi ata 11’nci Cumhurbaşkanı nasıl biner? Kardeşlik hukukuna kıymayı, Türkiye karşıtı cephenin eline düşmeyi gönüllüce nasıl kabullenir?

Diyorum ki, Türkiye İP’e çekilemez, paslanmış altı okla vurulamaz, FETÖ-PKK-PYD-YPG ve diğer Türk düşmanlarının eline düşemez, esaretine giremez. Türkiye’nin gülmesi, GÜL’le değil, Cumhur İttifakı’nın ahlakıyla, milli ve manevi duruşuyla temellenecek, inşallah temin edilecektir.

"KARDEŞLİK NE ARA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ"

Sayın Erdoğan'ın 2007yılı Nisan ayında "kardeşim" açıklamasıyla Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Abdullah Gül, siyasi akıl ve vefa ahlakını tartışmaya açacak bir kayıp ve kopuşun arifesindedir. Kardeşlik ne ara karanlığa gömüldü? Sayın Gül böylesi bir zaafa düşmeyi nasıl göze aldı?"

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39