• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

BAHÇELİ KAYSERİ'DE FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPTI

BAHÇELİ KAYSERİ'DE FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPTI
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ KAYSERİ’DE PARTİLİLERLE İFTAR AÇTI

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ KAYSERİ’DE PARTİLİLERLE İFTAR AÇTI 
- “PARALELCİ KORSAN KURULTAYA KATILMAYACAĞIZ” 
- “OYUNU BOZUN, OYUNCULARA HAK ETTİKLERİ DERSİ VERİN” 
- “ÜLKÜCÜLÜĞÜ ANLAMAYAN DÖNEKLER İLK TEHLİKEDE YOLUNU DEĞİŞTİRDİ”

20160618aw780502_03.jpg
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın yapılacak Kurultay öncesi ziyaret ettiği Kayseri’de iftarını partililerle birlikte açtı. Bahçeli, 19 Haziran’da Kurultay yapacak olanları ‘bozguncu’ ilan etti ve “Paralelci korsan Kurultay’a katılmayacağız” dedi. 
Kentte bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, il yöneticileri ve çok sayıda MHP’li katıldı.


“Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganları ile kürsüye gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli, katılımcıları selamladı. Kayseri’de olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Bahçeli, “Kayserinin Erciyes gibi başı diktir, eğilmeyecektir. Kayseri davasında doğrunun tarafındadır, Allah hepinizden razı olsun” dedi.


“HAYSİYETİNİ KOLTUĞUNA TERCİH EDENLERİN VİCDANI HARABEDİR”
Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tarih boyunca ne zaman buhran kapımızı çalsa buna tepki gösterecek yürekler kendini göstermiştir. Yer yarılıp çatlasa yine de yolundan dönmeyen sadakatlilerimiz vardır. Türk milleti kahramanlar konusunda talihlidir.

Zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz, şehit kanıyla vatan yaptığımız bu topraklarda nefes almanın bedeli olduğunu biliyoruz. Bu bedeli seve seve ödeme pahasına vatanı namus biliyoruz. Vatanımızda gözü olanların bitmek bilemeyen oyunları ile karşı karşıyayız. Türk milletini bölmek için nice senaryolara bel bağlandı. Bekliyorlardı ki korkacak, sinecek, geri adım atacaktık.

Türklüğün Anadolu’daki mevcudiyeti birilerini rahatsız etti. Bu nedenle asırlarca üzerimize geldiler, durmadan milli manevi değerlerimizle oynadılar. Yeri geldi milli kimliğimizi sorguladılar yeri geldi milli tarihimizi yüzleşme adı altında yargılamaya kalktılar. Zalimler birleşti. Hesap aynıydı, oyun aynı amaca yönelikti. Türkleri Anadolu’dan kovma hedefi gündemden düşmedi.

Bu rezil niyet için işbirlikçiler devşirildi. Her devirde farklı isimlerden mandacılar bulundu. Kimi satın alındı kimisi kiralandı. Değerlerine ve davasına sırt dönüp çıkarına hizmet edenler piyon olarak seçildi. Fakat asil duruş makul irade, davasına gönülden bağlı mizaç, oyunu her zaman bozmuştur ve bozacaktır.

Sabır bozkurt gibi mücadele edenlerin özelliğidir. Haysiyetini koltuğa tercih etmişlerin vicdanı harabedir. Oyun büyük olsa da amacına ulaşamayacaktır. Milliyetçi hareketin şerefli tarihi bunun sayısız örnekleri ile doludur. Türk İslam davası oyunları boza boza bu günlere gelmiştir."


“47 YILDIR OYUNU BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR”
“47 yıldır önümüze engeller çıkardılar yine de namerde el açmadık. Zehirli vaatlere, yoldan çıkarmak isteyen tekliflere aldanmadık. Çünkü biz Türk tarihinin sırtımıza yüklediği sorumluluğun bilincindedir ki hamdolsun yolumuz doğrudur ve gönül veren ülküdaşlarımız doğrudur. Bizimkisi öyle bir inanış halidir ki, ancak seçilmiş insanların nurlu yolu açıktır. Davaya sadakat şarttır.

İşte sizler bunu yapacaksınız. Sizin gibi samimiyet kuşları milliyetçi Ülkücü harekete leke sürmeye çalışan namertlerin baş aşağı edeceksiniz. Üç hilali değişim kisvesi altında tasfiye etmek isteyenlerin oyununa gelmeyeceksiniz.

Oyunlarını bozacaksınız. Hepiniz bayraksınız, vatansınız, Türklüğün timsalisiniz. Oyunu bozun, oyunculara hak ettikleri dersi sonuna kadar verin. Her milliyetçi Ülkücü değildir. Ancak Ülkücü olmak için milliyetçi olmak şarttır.

Ülkücülük milliyetçilik hissiyatının gönül vicdan ve ruhlarda yükseltilerek sonsuza kadar yaşatılmasının her alanda verilen imanlı mücadelesidir. Ülkücülük aynı zamanda şehitliktir. Aynı zamanda millet ve vatan sevgisini erime halidir. Bu yok oluş değildir. Daha üst bir şuurla sadakate geçiş hatta sıçrayıştır.

Bunu anlamamış dönekler için Ülkücülük ilk tehlikede terk edilmektedir. Sınırı ve sonu olmayan ufuk çizgisi gibi görülen ülkümüz her Ülkücünün kana kana içmesi gereken kaynaktır. Bizim anlayışımıza Türk milleti tarihten gelmiş ve ilelebet yaşayacak yüksek değerin adıdır. Ülkücüler için hayatın anlamı çağları aşan bir yolculuğun eseridir. Tarih bizim için kutludur ve bizi var eden yoğrulduğu hatıraların toplamıdır.”


“DEĞİŞENLER OMURGALARINI KAYBETMİŞTİR”
"En zor şartlar altında olsanız da bayrağa, vatana, kültürüne sahip çıkacaksınız. Başka yerde aramaya gerek yoktur. Aradığımız özümüzdedir. Kendimize inanalım, güvenelim. Ülkücü sadece Türk milliyetçiliğinin dayanan tavrın sahibi değildir.

Ne var ki bu ağır yük büyük sorumluluktur. Her beden taşıyamaz. Bizi çekemeyenler, bizi yarı yolda bırakıp gidenler başkalarının oyunlarında figüran olmayı tercih edenler nefesleri kesilen ve fikri savunma yapanlardır. Onlar değişe değişe omurgalarını kaybetmişler, yörüngelerinden kopmuşlardır.”


“PARTİ İÇİNDE DEĞİŞİM İSTEYENLER OYUNUN PARÇASIDIR”
"Vizyonsuz yorumlara, boş sloganlara başkalarının yazdığı oyunlara hizmetkarlık yapanlar bütün benliğimizi tüketme amacındadırlar. MHP bölünürse Türkiye’nin bölünmesi kolaylaşacaktır. Bunun karşılığında hırsız, hain, rüşvetçi, müzakereci çevreler kazançlı çıkacaktır. Parti içinde demokrasi olsun diyenler oyunun parçasıdır. Nefsine yenik düşmüşler oyunun çetesidir. Paralel çetenin silahşörleri, bir kısım medya ve sermaye sahipleri oyunun içindedir.”


“PENSİLVANYANIN OYUNUNU BOZACAĞIZ”
“Bakmayın AKP’nin Paralel husumetine. Aleyhimize karar veren AKP ve cemaat mensuplarının kararları bunun en önemli göstergesidir. Değişim gerçekleşirse oylar yüzde 25’i aşacakmış. Yani değişirsek oyları alacakmışız. Tavşan parti kurarak kıratlıları toplayanlar MHP’yi ne zannetmektedir.

Madem iktidar bu kadar yaklaşmışlardır, MHP’de aktif görev yaparken neyin peşinden koşuyorlar. Bahsedilen iktidar neyin iktidarı. Paralelin siyasetimize el geçirmesi mümkün olmayacaktır. Pensilvanya’nın oyunu kıratın üzerine biner de davamızı ele geçirirse hayat bize haram olsun.

Bu oyuncuların oyununu ortaya çıkarmazsam namerdim. Şahsımın kurultay olmaması hususunda Erdoğan ile görüştüğüm, Saray ile pazarlık yaptığım, Başkanlık sistemine onay verdiğim alçakça uydurulmuştur. Ancak Yargıtay kararları gerçeği ortaya çıkarmıştır. Hayatım boyunca hiçbir ilkemi hiçbir dünyevi vaade değişmedim.

Bundan sonra da değişmeyecek. 7 Haziran’dan sonra Başbakan olmam ve yüzde 60’lık PKK bloğuna katılmam vaat edildiyse de davama sırt çevirmedim. Taviz istediler vermedim, teslim ol dediler kaale almadım. Gülen cemaatinin her türlü yalanıyla karşı karşıya kaldım.”


“19 HAZİRAN’DA ISRAR EDENLER BOZGUNCULARDIR”
15 Mayıs’ta elleri tellere asılı kalmışlara verilecek bir parti kalmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisinin daha fazla tartışılmasına müsaade edemezdik.

Bu düşünceyle 10 Temmuz’da Arena Spor Salonunda 6. Kurultayımızı toplamaya karar verdik. Fakat paradigmacılar 10 Temmuz’a uymamıştır. Daha ileri gidenler 10 Temmuz’u tuzak olarak lanse etmişlerdir. Olağanüstü Büyük Kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 olarak belirledim.

Buna karşılık 19 Haziran’da ısrar edenler bozgunculardır. Yarın Ankara’da toplanacak olanlar MHP’nin geleneklerini zayıflatma aracıdır. Milliyetçi Hareket Partisi yarınki korsan kurultayda olmayacaktır. Katılanları da tarih affetmeyecekler.

Büyük Kurultayın açılabilmesi için genel başkan, genel başkan yardımcısı ya da genel başkanın görevlendireceği merkez yönetim kurulu üyelerinden biri bulunmalıdır. Ben katılmayacağıma ve ilgili arkadaşlarım kurultayda olmayacağına göre kurultay geçersiz olacaktır.

MHP Yargıtay kararını açıkladıktan hemen sonra Olağanüstü Büyük Kurultay kararı almışken bunu takmayanlar, delege kardeşlerimin güzel duygularını istismar edenler nasıl bir alçalmanın içindedir? Bizim eyvallah diyeceğimiz mi sanılmaktadır.

Sabırsızlık niyedir, sizlerden beklentim oyunu bozmaktır. Haziran’a kapımız örtülüdür. 10 Temmuz’da kurultayımızı yapmaya her bir dava arkadaşımız bekliyorum. Gelin 10 Temmuz’da oyunları bozalım, komplo bezirganlığını çaresizliğe mecbur edelim. Bugün çıkıp değişim olsun diyenlere müsaade etmeyeceğiz. MHP’yi mutlaka temizleyeceğiz, oyunu bozup Türkiye’ye sahip çıkacağız. Yeter ki inanın, doğrulun, karşınızda hiçbir oyun duramayacaktır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39