• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Bahçeli Türkiye yolsuzluğun rüşvetin adete cirit attığı...

Bahçeli Türkiye yolsuzluğun rüşvetin adete cirit attığı...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli, ''Türkiye yolsuzluğun, rüşvetin adete cirit attığı bir yer haline gelmiştir. Başbakan ya mahkemeye hesap verecek ya da tası tarağı toplayıp okyanus ötesinde soluğu alacaktır'' dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

OYUNLARI YIRTA YIRTA BUGÜNLERE GELDİK 

Bizler bu oyunları 45 yıldır boza boza bugünlere geldik. Oyunları yırta yırta bugünlere geldik. Demokrasiden asla ayrılmayız, kararlı olduğumuzu herkes bilsin. Bizim kaybedecek bir anımız, feda edecek bir insanımız yoktur. Kaybedecek değerlerimiz yoktur. 

TWITTER DELİKANLILIĞINDAN MEDET UMANLAR 

Twitter delikanlılığından medet umanlara itibar etmeyeceğiz. Başka da bir şans kalmadıktan sonra son sözümüzü herkes duyacak, Türk milleti adına neleri göze aldığımızı herkes görecektir. 8-9 Şubat'ta partimizin 45. yılını kutlayacağız. Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Merkez Bankası Başkanı itibarını tartışmaya açmıştır. Dolar kurlarıyla ilgili kehanette bulunan başkan bunda da yanılmıştır, hesap tutmamıştır. 

Enflasyon rakamı beklenenden yüksek çıkmıştır. Sağlanamayan finansal istikrar Merkez Bankası'nın inandırıcılığı kalmamıştır. 

'AKP ÇOK CİDDİ OY KAYBI YAŞADI' 

Zamanında alınmayan tedbirlerden dolayı uğranılan zararlar faiz yükseltilmesiyle kapatılmaya çalışılmıştır. Başbakan'ın ümüğünüzü sıkarız, ağır bedelini ödeyeceksin diyerek rest çektiği faiz lobisi herkesi şoke etmiştir. Faiz lobisinin kabaran iştahını vatandaşımızın gırtlağından kesmiştir. 

Başbakan Faiz lobisinin eteğine sarılmıştır. 166 milyar dolarlık döviz açığı bulunan sektörün, faiz artışıyla ilgili kredilerde yaşananlar büyük facia yaratacaktır. B ve C planları olduğunu yüzsüzce ifade Başbakan Erdoğan faizcilere sancaktarlık yapmaktan geri durmamıştır. Bu hastalıklı iktidarı halkımız mutlaka alt edecektir. 

Geçen 91 yılda kayıp ve üzüntülerimiz olduğu kadar kazançlarımız da vardır. İktidar tek partinin tapulu malı değildir. İktidarın muhalefete düşmesi, muhalefetin iktidara yükselmesi siyasetin gereğidir. Ismarlanmış anketler AKP'nin değirmenine su taşımakla meşguldür. Hamdolsun AKP çok ciddi oy kaybı yaşamıştır. 

“AYAKKABI KUTULARI DOLSUN DİYE OY VERMEDİ…” 

Başbakan terör estirdikçe milletimizin daha da kaygılanacaktır. Başbakan ve hükümeti demokrasiyi kambur olarak görmektedir. Türk milleti Erdoğan'ın nefret saçan dilinden, politikalarından tiksinme noktasına gelmiştir. Tüm hesaplarını iktidardan hiç gitmemek uğruna yapmıştır. Ayakkabı kutuları dolarlarla dolsun diye oy vermedi vatandaşımız. 

Başbakan milli iradeyi dolandırmıştır. Hükümet suça batmış, her yanı kapkara kesilmiştir. Bu kadar karaya bürünmüş bir iktidar daha görülmemiştir. Türkiye hırsızların koltuklarda oturduğu günleri yaşamaktadır. 

“AKLANMALARI GEREKMEKTEDİR” 

AKP saltanatının dehşeti yaşamaktadır Türkiye. 43 gün içinde istifa etti 8 tane AKP'li bakan. Görevden alındığını duyunca açıklamalarda bulunan ama aba altından sopayı görünce “Liderimden özür dilerim” diyen eski Çevre ve şehircilik bakanı tüm beyanlarının altında kalmıştır. Bu bakanların konuşma yapmadan önce kendileri aklamaları gerekmektedir, bu demokrasinin ahlakıdır. 

“VATANSIZLARIN TURBOSU…”

Başbakan AKP'ye bazı tuzlukların da sızdığını açıklamıştır. Her lafını ihanetle bitiren Başbakan, kendi ihanet söylemlerini nasıl açıklayacaktır. Vatansızların turbosu olmayı nasıl izah etmektedir. Küresel hesapların tutunduğunu, İmralı canisiyle işbirliği yapıldığını biliyorduk da tuzlukların sızacağını hiç düşünmemiştik.

“BAŞBAKAN SENİ VE HÜKÜMETİNİ TUZ GÖLÜ'NE ATIP…”

Başbakan ağzından çıkanın farkında değildir. Başbakan seni ve hükümetini Tuz gölüne atıp kireç banyosu yaptırsak ardından Van gölünde aklasak yine temizlenemez, yine aklanamazsın

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39