• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Bahçeli'den Çözüm Süreci'ne Katılanlara Ağır Hakaretler!

Bahçeli'den Çözüm Süreci'ne Katılanlara Ağır Hakaretler!
MHP lideri Devlet Bahçeli İzmir'de gerçekleşen bayrak mitinginde tezahüratlar eşliğinde şunları söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda 'bayrak mitingi'nde konuştu. Bahçeli alanı hıncahınç dolduran kalabalığın tezahüratları eşliğinde Çözüm Süreci'nde işbirliği yapanlara ağır hakaretler etti.

Bahçeli Bayrak Mitingi'nde şunları söyledi:

Bayrağı koruma kollamak ve dalgalandırmak hepimizin vazifesidir... Bayrak varsa ecdad mücadelesi sayesindedir... Zor anlarda sırt sırta verdik. Kökenimiz, doğduğumuz ve doyduğumuz yer neresi olursa olsun Türk milletinin eşit bir ferdi gibi yaşadık. Bu zamana kadar Türk milleti dedik. Bin yıllık kaynaşma ve kucaklaşma ile anlam ve bütünleşme yaşadık. Türk milleti çökertilmeye çalışılıyor bugün ama millet bu şekilde birlik oldu...

Bu milli irade düşmanı, korkmalı ayağını denk almalıdır. İşbirlikçi hainler, yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir... Terör işportacılarıi Kan baronları, Çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahalaksızlar, kendilerine lazım gelen payı bu seslerden çıkarmalıdır...

63 Aklı karışık PKK sözcülüğünden vazgeçmelidir... Milliyetçilere çapulcular diyen ve asıl çapulcu ve alçaklarla kader ortaklığı fikir birliği yapan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir...

MHP'nin "Bayrak Mitingi" için geniş güvenlik önlemleri alınırken, çok sayıda kişi alana geldi

MHP'nin, İzmir'de düzenlediği "Bayrak Mitingi" ilgi gördü. Miting için çok sayıda kişi, saatler önce ellerinde bayraklarıyla Gündoğdu Meydanı'na geldi. Katılımcıların Türk ve parti bayrakları yanı sıra Azerbaycan ve KKTC bayrakları da taşıdıkları görüldü. Bazı balıkçı teknelerinin de denizden destek verdiği mitingde, Kordonboyu'nda yer alan binalara da Türk bayrakları asıldı.

Mitingde, terörle mücadelede İzmir'den şehit olanların isimleri okundu, katılımcılar tarafından şehit posterleri tek tek havaya kaldırıldı. Miting öncesi Gündoğdu Meydanı'na gelen İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay güvenlik önlemlerini denetlerken, eğitimli köpekler miting alanında arama yaptı. Miting öncesi ve sırasında polis helikopteri ve botları devriye gezerken, katılımcılar alana üst araması yapılarak alındı.

Toplantı Öncesi Notlar

Miting alanında üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı 'Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık' yazılı dev pankart açılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 05.00'te İzmir'e geldi. Parti yöneticileri, Sabuncubeli Mevki'nde karşılama yaptı. Bahçeli, Swissotel'de konaklayacak. Otelden saat 15.30'da ayrılıp, miting yapacağı Alsancak Gündoğdu Meydanı'na makam aracıyla gelecek.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çözüm sürecinin ardından başlatıp ilkini 23 Mart'ta 'Kuruluş' adıyla Bursa'da yaptığı, ikincisi yarın İzmir'de yapacağı 'Bayrak' mitingi için Gündoğdu Meydanı, Türk bayrakları çoğunlukta olmak üzere üç hilali bayraklarla süslendi. Alana bakan apartmanlara da bayrak asılacak, denizde bayraklarla süslenmiş tekneler yer alacak. Miting alanı, helikopterle havadan görüntülenecek. MHP miting alanında bir TIR dolusu Türk bayrağı dağıtacak.

Alanda üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı 'Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık' yazılı dev pankart açılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39