• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Bahçeli'den Erdoğan'a ağır eleştiriler

Bahçeli'den Erdoğan'a ağır eleştiriler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 17 Aralık süreciyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, "Çankaya'ya değil uzaya da çıksan nefesimiz ensende elimiz yakandadır" dedi.

Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmasında, İstanbulCumhuriyet Başsavcılığı'nın 17 Aralık soruşturması kapsamında, işadamı Reza Zarrab ile eski bakanların çocukları Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 53 kişi hakkında takipsizlik kararı vermesini eleştirdi. 

SORUŞTURMAYA SÜNGER ÇEKTİLER 
Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;


 

'Türkiye'nin yaşadığı esef verici neticelerin altında değerlerini yitirmiş bir iktidar görüyoruz. AKP değersizliğin manisfostosu, hortumluluğun yasak ağacıdır. 17 Aralık soruşturması bir çırpıda kapatıldı. Allem edip kallem edip soruşturmaya sünger çektiler. 53 kişi şimdilik yakayı kurtardı. Şimdilik diyorum çünkü bu yara kapanmadı.


 

SAVCI PES DOĞRUSU DİYECEĞİMİZ DETAYLARA YER VERMİŞTİR 
Rüşvet ve yolsuzluğu örtmek için görevlendiren savcı suç olmadığını kiralık vicdanıyla kaleme almıştır. Savcı pes doğrusu diyeceğimiz detaylara yer vermiştir. Savcı kutucu banka müdürüne ait olan paranın okullan için olduğunu iddia etmiştir.


 

HER SIKIŞTIKLARINDA İMAM HATİBE SIĞINIYORLAR
17 ve 25 Aralık şüphelileri mahkemeden kaçmıştır. Her sıkıştıklarında imam hatibe sığınıyorlar, başörtüsünün altına saklanıyorlar. Evet Sayın Davutoğlu, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının kapatılması ihanet midir değil midir? Ülkemizde üzerinde kambur üzerine kambur oluşmuştur.


 

TERÖR BİTMEDİ AKSİNE ARTTI
AKP ile PKK kader ortaklığı yapmıştır. Erdoğan ve çevresi 'Terör bitiyor' dediler bırakınız bitmesini bilakis arttı. Dağdan inecekler, silahlar bırakılacak dediler, PKK gücüne güç kattı. Terör bitmedi aksine arttı, etkinlik alanı genişledi.'

HAİN BİR DEĞİL Kİ BAĞLASIN
Kobani bahanesiyle Türkiye yarılırken Akiller neredeydi? İmralı- Kandil arasında sürekli ihanet mesajları taşınıyor. Hain bir değil ki bağlasın, felaket bir değil ki ağlasın. '

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39