• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Bahçeli'den Erdoğan'a Çok Ağır Sözler

Bahçeli'den Erdoğan'a Çok Ağır Sözler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleri kapsamında Samsun'da düzenlediği 'Kurtuluş' mitinginde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Bahçeli özellikle Başbakan Erdoğan'a çok ağır hakeretlerde bulundu.

Karayoluyla Samsun'a gelen Devlet Bahçeli, Samsun girişinde konvoyla karşılandı. Kent merkezinde miting öncesi ziyaretlerde bulunan Bahçeli, daha sonra kendisini bekleyen kalabalığa hitap etmek üzere Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

Burada ilk olarak 19 Mayıs 1919'da yaşananları anlatan Bahçeli daha sonra gündeme ilişkin konuşma yaptı. Başbakan'a yüklenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye'de şuan için bilinen 36 etnik grup var" sözünü hatırlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan'a seslenerek, "Sayın Başbakan 36 etnik grup ya da daha fazlası varsa sana diyorum ki, 'biliyor da açıklamıyorsan namert kere namertsin' bu 36 etnik grup kimlerden ibarettir. Sen kendini bu 36 bin içinde mi yoksa ihtiyatta beklettiğin etnik gruplardan birisinde mi görüyorsun. Sana bu 36 etnik kimliği kim öğretti. Akıl hocaların, akıl danelerin Washinton'da mıdır? Brüksel'de midir?, Erbil'de midir? Yoksa PKK referansı ile yanında çalıştırdıklarında mıdır? Türk milletini 36'ya ayırmaktan özel bir zevk mi alıyorsun? Bu kapsamda tek millet olmaktan nasıl ve hangi zeka seviyesiyle bahsediyorsun. Sayın Erdoğan sana Samsun'dan sesleniyorum gel bu 36'yı açıkla Gel bu kez namertlikten kurtul, daha da fazla uzatma, sündürme ve tahribat verme. Bu büyük Türk milleti herkese kucak açıyor. Gel sende tek millet olarak sana da kucak açalım." dedi.

Başkan Erdoğan'ın PKK'nın emrinde olduğunu iddia eden Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Başbakan ve ekibi PKK'ya geniş imtiyazlar tanımaktadır. Hain terör örgütü silahla alamadığını pazarlıkla elde etmektedir. Başbakan Erdoğan dağa göz kırpmakta, mesaj alıp vermektedir. BDP heyetlerini peş peşe İmralı'ya Başbakan sevk etmektedir. Daha doğrusu buna mecburiyet duymaktadır. MİT'i Oslo'dan İmralı'ya kadar teröristlerin hizmetine sokan ve masasına oturtan başbakandan başkası değildir. Zannedersiniz ki, Türkiye Cumhuriyeti'ni kandilde eğitilmiş terörün ideolojik eğitiminden geçmiş bir militan yönetmektedir. Başbakan ve ekibi öylesine zıvanadan çıkmıştır ki PKK'ya demokratikleşme paketleri yağmur gibi yağmaktadır. Yerleşim yerlerinin isimlerinin değişmesinin, anadilde eğitimin, siyasi parti ve adaylarının farklı dil ve lehçelerde propaganda yapmasının önü açılmıştır."

Konser sonrası vatandaşlara karanfil atan Bahçeli, bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra karayoluyla kentten ayrılacak.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39