• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

BAKAN ELİTAŞ İPEK KUMAŞ ÜZERİNE EBRU YAPTI

BAKAN  ELİTAŞ İPEK KUMAŞ ÜZERİNE  EBRU   YAPTI
TÜRKİYE İNOVASYON HAFTASI' ANKARA'DA BAŞLADI BAKAN ELİTAŞ İPEK KUMAŞ ÜZERİNE EBRU YAPTI

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Ekonomi Bakanlığı'nın desteği, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin (OAİB) koordinasyonuyla düzenlenen 'Türkiye İnovasyon Haftası Ankara Etkinlikleri' gençleri, akademisyenleri ve iş dünyasını buluşturdu.

Etkinliklere katılan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da ipek kumaş üzerine Ebru yaptı Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle TİM ile Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) tarafından koordine edilen etkinlikler, Arçelik, TEB, THY ile Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin stratejik ortaklığı ve partner ülke Fransa'nın katkılarıyla düzenleniyor.

"HEDEF DÜNYA TİCARETİNDEN DAHA FAZLA PAY ALMAK"

Etkinliklere katılan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş burada yaptığı açıklamada ticarette kuralların değiştiğini, farklı olanın ve insan yaşamını kolaylaştıranın önde olduğunu vurguladı.

Küresel ticaretin dinamiklerinden olumsuz etkilenmemek için ihracatçılarımız artık markalı ürünlere yöneliyor. Ar-Ge'ye yatırım yapıyor, tasarım yapıyor. Bunlar insan kaynağına dayanan çalışmalardır. Birkaç dil bilmek, birkaç bilgisayar programı bilmek artık yeterli değil.

Geleceği görmek, trendleri yakalamak, vizyon sahibi olmak önemlidir" diye konuşan Bakan Elitaş, bu nedenle inovasyonun önemine dikkat çekti ve Türkiye'nin ihtiyacının dünya ticaretinden daha fazla pay almak olduğunu kaydetti.

Etkinliklerde ayrıca yerli ve yabancı 55 konuşmacı, Ar-Ge merkezi, teknopark, bilim ve teknoloji merkezi dahil olmak üzere 37 katılımcı kurum, eş zamanlı 'Maker Hareketi', 'B2Student', 'Drone Show' olmak üzere birçok etkinlik yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39