• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Bakan Özhaseki Kayseri ve Nevşehir Dernek Üyeleriyle Buluştu

Bakan Özhaseki Kayseri ve Nevşehir Dernek Üyeleriyle Buluştu
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da Kayseri-Nevşehir dernekleri üyeleriyle bir araya geldi.

Bakan Özhaseki, Türkiye'nin PKK, FETÖ ve DEAŞ terör örgütleriyle mücadelesinde büyük başarı elde ettiğini söyledi.
Bakan Özhaseki, FETÖ'nün tüm toplumu aldattığını anlatarak, "Gerçek yüzleri bir gecede ortaya çıktı. Adeta vahşi bir adam, kurt adam haline dönüştüler ve devletini korumak için meydanlara çıkan insanların üzerine kurşunlar yağdırdılar. Meclisi bombaladılar. Sapık bir anlayış içinde oldukları çok geç anlaşıldı ama hepimizi yanılttılar." diye konuştu.
Devletin bunlardan temizlenme çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Özhaseki, "90 bin kadar bunlardan olan kişinin işine son verdik. CHP, 'Mağduriyetler var' demeye başladı. Allah aşkına ne mağduriyetinden bahsediyorsunuz siz? Bu millet mağdur. Burada esnaf var. Siz dükkanınızda çalışan size ihanet ederse çalıştırmaya devam eder misiniz? Devlet olarak biz de bunları okutmuşuz, büyütmüşüz millete hizmet etsinler diye. Ama geldiği yerde başındaki amirini dinlemiyor. Millete, devlete hizmet etmiyor. Amerika'dan ne emir geliyorsa onu yapıyor. Böyle adamları niye çalıştıralım biz de?" şeklinde konuştu.
Türkiye'nin aleyhine yurt dışında en çok çalışan örgütün, FETÖ olduğunu anlatan Özhaseki, "Hizmet eriyiz." diyen, herkese gülümseyenlerin şimdi Türkiye'nin karışında en büyük bela olarak durduklarını dile getirdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni sistemin güçlü iktidar getirip, siyasi istikrarsızlığa son vermeyi sağladığını anlattı.
Yeni sistemle ilgili eleştirilerin doğru olmadığını söyleyen Özhaseki, "Cumhuriyet elden gidiyormuş. Niye gitsin kardeşim? Türkiye bölünürmüş. Yahu tek devlet, tek millet, tek bayrak diye bağıran biziz. Sen gidip PKK'lılarla anlaşıp, Türk bayrağı olmadan miting yaptın. Ne uyduruyorsun. Efendim, '18 yaşındaki kendi çocuklarını alıp emekli edecekler’. Yahu beşikteki torunun sigortadan istifade etsin diye zamanında kaydeden sensin. 21-22 yaşında birkaç genç meclise girse ne olur? " ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39