• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

BAKAN TOPÇU KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DE

BAKAN TOPÇU KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR'DE
"KAYSERİ'Yİ KÜRESEL BİR MARKA YAPACAĞIZ"

 Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretinde Kayseri'de bulunan başta Erciyes olmak üzere kültür ve turizm alanındaki projelere destek sözü veren Bakan Topçu, "Kayseri'yi bütün değerleri ile küresel bir marka haline getirmek için çalışacağız" dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'yu belediye hizmet binası girişinde karşıladı. Bakan Topçu'ya Vali Orhan Düzgün de eşlik etti. Bakan Topçu'yu başkanlık makamında ağırlayan Başkan Çelik, Kayseri hakkında tarihi ve genel bilgiler vererek Kayseri'nin genlerinde ticaretin bulunduğunu belirtti. Kayseri'nin coğrafi avantajları olmamasına rağmen gelişmesini sürdürdüğünü dile getiren Başkan Çelik, belediye olarak şehrin imarının yanı sıra gönüllerin imarı için de çalıştıklarını söyledi. Kültür ve turizm alanında birçok proje yürüttüklerini dile getirerek başta Erciyes olmak üzere bu projelerle ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Çelik, seçim sonrası bu projelere destek için bakanlığı ziyaret etmek istediklerini kaydetti.
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu da Kayseri'deki belediye çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Kayseri'nin kadim medeniyetlere beşiklik etmiş bir şehir olduğunu ifade eden Bakan Topçu, "Bugüne kadar Kayseri'ye hizmeti geçenlere teşekkür ederim. Bizler de yapılanların üzerine bir taş daha koymak amacındayız. Kayseri'yi bütün değerleri ile küresel bir marka haline getirmek için gayret edeceğiz. Bu yolda ne eksik varsa birlikte giderelim. Sayın Başbakanımız da bunun için kararlı. Ulusal ve uluslararası manada Kayseri'yi marka haline getirmek için imkanlarımızı kullanacağız. Kayseri'nin projelerine destek vermek için bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.
Bakan Yalçın Topçu, sözlerinin sonunda hizmetlerin artarak devam edeceğini; ama asıl olanın ülkedeki siyasi istikrar olduğunu vurguladı.
Açıklamaların ardından Başkan Mustafa Çelik, Bakan Topçu'ya ziyaretin anısına bir hediye takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39