• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

BAKAN TOPÇU KAYSERİ'DE

BAKAN TOPÇU KAYSERİ'DE
BAKAN TOPÇU: "DEVLET VE MİLLET BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KÖKÜNÜ KAZIYANA KADAR KARARLIDIR"

 Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bakan Topçu, "Devlet ve millet bölücü terör örgütünün kökünü kazıyana kadar kararlıdır" dedi. 
Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Terörle ilgili bir mücadelemiz var. Bu mücadelede öncelikle şehitlerimize rahmet diliyorum ve gazilerimize Allah'tan şifa diliyorum. 63’üncü hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı olarak Kayseri’den bir kere daha söylemek istiyorum ki devlet ve millet bölücü terör örgütünün kökünü kazıyana kadar kararlıdır. Bunun arkasındaki güçler de daha önce Çanakkale’de nasıl hezimete uğradılarsa, Anafartalar’da nasıl hezimete uğradılarsa, Sakarya’da, Dumlupınar’da nasıl hezimete uğradılarsa Allah'ın izniyle yine hezimete uğrayacaklar. Yılanın beli kırılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenlik güçleri kararlı bir şekilde yılanın belini kırmış, kafasını gövdesinden ayırmış, kuyruğuyla kafasının ezilmesi de en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Bizim kavgamız Kürt-Türkmen kavgası değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletinin kavgası, bizim kavgamız dün Çanakkale’de kimler geldiyse, Anafartalar’da kimler geldiyse, Sakarya’da, Dumlupınar’da kimler geldiyse bugün de kavgamız onlarladır. Kürt, Türkmen, Çerkez, Laz veya kim kendini ne şekilde ifade ediyorsa etsin ay yıldızlı al bayrak altında birinci sınıf vatandaştır ve bunlar birbiriyle kardeştir. Kavgamız Çanakkale’de karşımızda olanların, petrole bulayarak milletimizin ve medeniyet coğrafyamızın attığı paçavrayladır” diye konuştu.
Topçu, “Kayseri kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış Selçuklu ve Osmanlıyla zirvesini bulmuş, genç Cumhuriyette de hak ettiği yeri almış ve inşallah bizlerin çabalarıyla daha ileriye taşınacak. Kayseri öncelikle ticaretin merkezidir, turizmin merkezidir, kadim kültür varlıklarının merkezidir. Kültür Ve Turizm Bakanı olarak hedefim turizm merkezi olarak, kültür merkezi olarak Kayseri ve dünyanın en iyisi yapmak. Bu şehri küresel alıcıların gözlerini önüne sergilemek. Bu çerçevede 63’üncü hükümet Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve vatanında bulunan kültür varlıkları ve turizm varlıkları yurt dışı tanıtımlar yapılıyor, yurt içi turizmi canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizde gittiğimiz yerlerde bu çalışmalara destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39