• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Bakan Yıldız Danışma meclisi toplantısına katıldı

Bakan Yıldız Danışma meclisi toplantısına katıldı
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ:

“KOALİSYON KURMADA CHP VE MHP’DE YOĞUNLAŞTIK”

Enerji ve Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Koalisyon kurmada CHP ve MHP’de yoğunlaştık” dedi. 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Temmuz ayı danışma meclisi toplantısına katıldı. Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Hava Talay Çalış, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim sonrasına değindi. Bakan Yıldız, “Seçimden sonra milli irade böyle oluştu. Hep beraber koşturduk. Sonuç, başımızın tacı dedik. Buradan teşhisleri koyduk ve tedavilere başladık. Bir mesaj aldık ve o mesajı bütün gönüldaşlarımızla beraber değerlendiriyoruz. Bir kısım partiler gibi davranmayacağız. Vatandaşımız ne söylediyse doru şekilde anlamak lazım. Hükümet kurma tarafları olan bir iştir. İdeali yoktur. Burada karşılıklı birbirini anlama v doğruları koymakla alakalı bir iştir. Bir parti kendi doğrularından bahsederse o tek başına iktidar olan bir partidir. Biz bunun farkındayız” dedi.
Yıldız, “Biz yapıyormuş gibi yapmayacağız. Bu ülkenin idaresine konulan iradeyi güçlendirmek için yapacağız. Milletimiz bizden hükümette olmamızı istiyor. 1’inci parti çıkmışız. Bir tanesi ‘ben yüzde 13-16 oy aldım’ diyor. AK Partinin kendisinden sonra gelen parti ile arasındaki oy farkı bu. Biz temsil ettiğimiz 20 milyon seçmenimizle buradayız. Kendi tabanımıza haksızlık yaptırmayız” ifadelerini kullandı.
“KOALİSYON KURMADA MHP VE CHP’YE YOĞUNLAŞTIK”
‘Koalisyon kurmada MHP ile CHP’ye yoğunlaştık’ diyen Bakan Yıldız, “Ön şart enflasyonuna da değinen Bakan Yıldız, “Ortada ön şart enflasyonu var. Bu sürece itina göstermeye borçlu olan sadece AK Parti değildir. Diğer partilerde ellerinden geleni yapmaları gerekir. Koalisyon kurmada MHP ile CHP’ye yoğunlaştık. Vatandaşımız bunu dikkatle takip ediyor. Milli Savunma Bakanlığı’nı HDP’ye verdiniz. Türkiye buna ne der? İnsanların art niyetli olduğu o PKK terörü ile Milli Savunma Bakanlığı’nı yan yana getirebilir misiniz? Buna HDP bile güler” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39