• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Bakan Yıldız Uzun Adam açıklamalarını bugün de sürdürdü

Bakan Yıldız Uzun Adam açıklamalarını bugün de sürdürdü
Katıldığı bir canlı yayında Başbakan Erdoğan'a "Uzun adamın ölmesini bekliyorlar.." iddiasını gündeme taşıyan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, konuyla ilgili açıklamalarını bugün de sürdürdü.

Bakanlıkta düzenlenen bir etkinlik sırasında dünkü iddiası hatırlatılan Bakan Yıldız, " 'Uzun adam için üç yıldır, dua ediyoruz. Hala ayakta.' diyen bir grup var. Demek ki, halisane söylemiyorlar. Azınlıkta mıdır, çoğunlukta mıdır? Bilmiyorum. Başka ve farklı icraatlar da olabilir." dedi.

'Biyokütle Enerjisi Potansiyel Atlası Tanıtım Toplantısı'na katılan Yıldız, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yıldız, "Dün çarpıcı bir açıklamanız olmuştu.Başbakan Erdoğan ile ilgili bir ifade kullanmıştınız? Neyi duymuştunuz? Olayı anlatabilir misiniz? " sorusuna, "Bunu söyleyenler kendilerini çok iyi bilirler. İki görüş var: AK Parti kalsın, ama Başbakan Erdoğan bulunmasın. İkinci görüşte: Hiç kimse ortada kalmasın. Hangisi olursa olsun, Başbakan'ın bulunmadığı bir komplikasyonu düşünüyorlar. İster hayatta kalarak, isterse ayakta kalmayarak. Şu andaki nelerin hedef aldığını hangi duygular ile bunun yapılmaya çalıştığını görmemiz lazım. Bunu, herkesin görmesi lazım. Bunun herkes görmeyebilir, ama bunun bir vaka olduğunu bilmemiz gerekiyor. 'Uzun adam için üç yıldır, dua ediyoruz. Hala ayakta.' diyen bir grup var. Demek ki, halisane söylemiyorlar. Azınlıkta mıdır, çoğunlukta mıdır? Bilmiyorum. Böyle bir grup var. Başka ve farklı icraatlar olabilir." karşılığını verdi.

"EĞER AK PARTİ İCRAATLARI BEĞENİLMİYORSA SANDIK BUNU BELİRLER"

Türkiye siyaset hayatında, hangi Başbakan ve hangi siyasi partinin, hangi süredebulunacağına vatandaşın karar verdiğini vurgulayan Yıldız, şöyle konuştu: "Biz bizden önceki hükümetlerin beğenilmemesi ile iktidara geldik. Ortaya koyacaklarımızı son 11 yıl içinde gördük. Eğer AK Parti icraatları beğenilmiyorsa sandık bunu belirler. Ve biz tercih edilmemiş oluruz. Vatandaşımızın tercihine saygı gösteririz. Bunun yolu bu. Farklı duygular içinde bulunarak temenni de bulunarak, bu dönüşün de İslam itikadi açısından da doğru olmadığına inanıyoruz. O açıdan her birinizi doğru düşündükçe doğru şeyler yaptıkça güçleneceğimizi bilmemiz lazım. Yanlış düşüncenin yanlış metod ve usulün ülkede tutmadığını görmemiz gerekiyor. Güçlü bir irade ile beraber, halkımızın bize verdiği yetkiyi kullanıyoruz. Yetki verilmediğinde saygı ile karşılarız. Herhangi birinin herhangi bir başkasının duygularını ile olmaz bunlar."

 

Kaynak: CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39