• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

BAKAN YILDIZ:CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIDA DİNLEDİLER

BAKAN YILDIZ:CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIDA DİNLEDİLER
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ:- “CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIDA DİNLEDİLER, BUNU NEREYE SERVİS EDİYORSUNUZ?”- “SADECE DİNLEMEK İLE KALMAYIP CASUSLUK DA YAPIYORLAR”

y23.jpg

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, belli grupların dinlemeler yaptığını ifade ederek, “Kayseri’nin bağrından çıkmış, Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül’ü ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı mahremi ile birlikte dinlemişler. Bu dinlemeleri nereye servis ediyorsunuz? Bunlar dinlemekle kalmayıp, casuslukta yapmışlar” dedi. 
Bakan Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın düzenlediği İncesu ve Yeşilhisar mitinglerinde halka hitap etti. Bakan Yıldız, konuşmasında Türkiye ne zaman ayağa kalkmaya çalışırsa paçasından tutulup çekildiğini ifade ederek, “Türkiye 12 yıldır istikrarı yakaladı ve emin adımlarla büyüyor. Ama Türkiye ne zaman ayağa kalksa koşar adım hızlansa birileri paçasından tutup çekiyor” ifadelerini kullandı.
Türkiye’de dinleme olaylarının 17 Aralık’ta gün yüzüne çıktığını bildiren Yıldız, “Kayseri’nin bağrından çıkmış Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı mahremine kadar dinlemişler. Sayın Cumhurbaşkanını ve sayın Başbakanı utanmadan ve sıkılmadan dinliyorsunuz. Bizler, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanlarını dinleyip ne yapacaksınız? 27 ülkeyi dolaşıp enerji anlaşmaları imzalayan enerji bakanı olarak beni dinleyip ne yapacaksınız? Daha uzun yerdekilere mi servis edeceksiniz. Bunlar sadece dinlemekle kalmamış, casuslukta yapmışlar” dedi.
30 Mart’ın mahalli seçimler olmaktan çıkıp, genel seçime dönüştüğünü ve 30 Mart’ta kullanılacak oylarla Türkiye’nin istikrarını ve geleceğini oylayacağını kaydeden Bakan Yıldız, sandıktan çıkacak AK Parti oyları ile malum çevrelere en güzel cevabın verileceğini de kaydetti.
Bakan Yıldız konuşmasının ardından, miting alanında bulunan vatandaşlara TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ile birlikte karanfil attı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39