• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

BAKİRE OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜ

BAKİRE OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜ
BAKİRE OLMADIĞINI ÖĞRENDİĞİ NİŞANLISINI ÖLDÜREN SANIK HAKİM KARŞISINDA

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde 23 yaşındaki nişanlısını bıçaklayarak öldüren 26 yaşındaki Y.T. ilk kez hakim karşısına çıktı. Cinayeti soğukkanlılıkla anlatan sanık, "Nişanlımın evlenip boşandığını biliyordum. Bana sürekli bakire olduğunu, eski eşinin erkek olmadığını söylüyordu. Eski eşi ile görüştüm, bakire olmadığını öğrenince, nişanlım 'Bakire olmadığıma mı takıldın?' deyince tartıştık, bıçakladım" dedi. 
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Y.T., hayatını kaybeden Neslihan T.'nin şikayetçi babası R.T. ile avukatlar hazır bulundu. Kadın cinayetlerini takip eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı da davaya müdahil oldu.
Duruşmada yaşanan olayı soğukkanlılıkla anlatan sanık Y.T., "Kendisi benim nişanlım olurdu. Daha önceden A.Y. isimli şahısla evlenip boşandığını biliyorum. Neslihan eski eşinin erkek olmadığını, kendisinin bakire olduğunu söylemişti. Nişanlımın bakire olmadığından şüphelendim. Eski eşini arayacaktım, bana tazminat alacağını o yüzden aramamamı söyledi. Ben de gizliden eski eşine sordum. Eski eşi bana 6 ay evli kaldıklarını, cinsel ilişkiye girdiğini, erkekliğine laf söyletmeyeceğini belirtti. Olay günü 14 Aralık'ta annem ile babam nişanlımı da alıp eve getirmişti. Evde konuşurken onun kız olmadığını öğrendiğimi söyledim. O da bana 'Buna mı takıldın? Evet kız değilim' deyince sehpa üzerinde bulunan bıçağı alarak rastgele salladım. Sesimizi duyan babam odaya girdi. Babam beni geri çekerek, ellerimi tuttu. O an bir sıcaklık hissettim. O ara nişanlım sırt üstü yatıyordu. Neslihan'ı kucağıma alarak araba ile hastaneye götürdüm. Ancak hastanede hayatını kaybetti" diye konuştu.
Neslihan T.'nin şikayetçi babası R.T. ise sanığın kızının evlenip boşandığını bildiğini belirterek, "Kızımın boşandığını bile bile nişanlandı, yalan söylüyor" dedi.
Mahkeme heyeti, beklenen rapor nedeniyle duruşmayı ertelerken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Sanık ile öldürdüğü nişanlısının 12 Eylül 2015'te nişanlandıkları öğrenildi.

İHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39