• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Balbay Kayseri'den Seslendi AKP olumsuzluklarını millete anlatmak

Balbay Kayseri'den Seslendi AKP olumsuzluklarını millete anlatmak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Kayseri’de katıldığı konferansta yaptığı konuşmada, “Bizleri hapse atabilirler, hatta öldürebilirler ama yenemezler” dedi

Şehir Tiyatrosu'nda düzenlenen konferansa CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen toplantının konuğu CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yaptığı konuşmada, “Ben demir parmaklıklar arkasında uzun bir süre yattım ve bunun 400 günü tek kişilik hücrede yalnız geçti. Bizler, ‘Bu esaret bir gün bitecek ve o gün bittikten sonra dimdik olacağız’ dedik. Bizler demir parmaklıkların arkasında kendimiz asla yalnız hissetmedik. Halkımızın bizlere inancı ile bu duvar yıkıldı. Ben en kötü koşullarda iken bile, 'Şu kesim bize düşman' diye bir şey düşünmedim. Ben bunu Türkiye’nin ortak gücünü ortadan kaldırmaya yönelik bir saldırı olarak düşündüm” diye konuştu.

Balbay ayrıca, “Tutuklandıktan sonra bana ilk olarak, ‘Siz Cumhuriyet gazetesini bombalayan terör örgütüne üyesiniz. Üye olmadığınızı kanıtlayın’ dediler. Arkasından bu terör örgütünün Uğur Mumcu’yu ve Ahmet Taner Kışlalı’yı öldüren terör örgütü olduğunu söylediler. İşte böyle bir tablo yaşandı. Silivri davası yargılamalarında bir tane bile pişmanlık duygusu getiren kişi olmadı. Bizim tutukluluğumuzun ilk aylarında, ‘En fazla 6 ay dayanabilirler’ diye düşündüler ama başaramadılar, başaramayacaklar. Bizleri hapse atabilirler, hatta öldürebilirler ama yenemezler. Biz bu duygumuzu diri tuttuk” şeklinde konuştu.

"Bugünkü tablo karanlık olabilir" diyen Balbay, “Yeni bir heyecan gerekiyor. Önümüzdeki görevlerin birincisi AKP olumsuzluklarını millete anlatmak. Biz yapacağımız çalışmalarla halkın iktidarını kuracağız. Bunu halka inandırmalıyız. 8 ay uzun bir süre değil. Bunu başarmalıyız” ifadelerini kulandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39