• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Bana bekâret raporu aldırdı

Bana bekâret raporu aldırdı
Yıldırım nikâhıyla evlenen futbolcu Önder Turacı ile Brüksel Güzeli Ayşe Özdemir aynı hızla boşanma kararı aldı
Mersin İdman Yurdu’nda futbol oynayan Önder Turacı’nın, kendisi gibi Belçika’da doğup büyüyen ve “Brüksel Güzeli” olan eşi Ayşe Özdemir’e ağır şiddet uyguladığı ortaya atıldı.



Ayşe Özdemir’in iddiasına göre Turacı, eğlence dönüşü otel odasında İsmail YK dinleyip “İsmail YK’yle ilişkin mi var?” diyerek, sabah 06.00’dan 11.00’e kadar tekme tokat eşini dövmüş. Şu an Brüksel’de ailesinin yanında olan Ayşe Özdemir olay gecesi yaşadıklarını şöyle anlattı:

‘ÖNDER ŞİZOFRENDİR’
“Kayseri’den İstanbul’a gelmiştik. Gece kulübünde eğlendikten sonra otele döndük. O sırada kendisi, İsmail YK’nın “Seni İsterim” şarkısını dinliyordu. Ben de başka bir olay anlatıyordum. Kendisi şizofren olduğu için şarkıyla benim anlattığım olayı bağdaştırıp, kafasında senaryo yazıp “İsmail YK’yla ilişkin mi var?” diye beni saatlerce dövdü. İsmail YK’yı hayatımda bir kez konserine gittiğimde gördüm. Tanımam etmem. Ayşe Özdemir, “Bu kadar dayak yedikten sonra ilişkiniz devam etti mi?” sorusuna da “Sonra yalvar yakar oldu. Pişmanlıktan özür diledi. Beni barışmaya ikna etti” diye yanıt verdi.

‘ABLASIYLA GÖNDERDİ‘
Ayşe Özdemir “Evlenmeden önce bekâret raporu aldığınız doğru mu?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Bana, benim hayatıma çok kadın girdi. O yüzden kadınlara karşı güvensizim dedi ve rapor istedi. Ablasıyla birlikte ablasının doktoruna gönderip bekâret raporu aldırdı. Raporu kasasında saklıyor”. Geçen sene Kayseri’de evlenen çiftin arası bozulduktan sonra Ayşe Özdemir Belçika’ya ailesinin yanına döndü. “Geçen hafta Önder aradı benden boşanacağını söyledi, ben de başıma gelenleri gazetecilere anlatacağım dedim ve anlattım” diyen Özdemir, eski yaşamına adapte olmaya çalıştığını belirtti. Olayda adı geçen şarkıcı İsmail YK ise ne adı geçen Ayşe Özdemir’i ne de Önder Turacı’yı tanıdığını söyledi.

Turacı: Dayak yok reklam yapıyor
Karısının dayak iddialarını şiddetle yalanlayan Önder Turacı, “Tartışmalarımız oldu ama bir şiddet söz konusu değil. Ben bekâret raporu falan istemedim. Kendisi almıştır. Anne kızın tek amacı, bana b.k atıp reklam yapmak. Ben avukatıma verdim. Kesinlikle boşanıyoruz” diye iddiaları yalanladı.

milliyet



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39