• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

'Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu Polis Katillerinin Sırtını Sıvazlıyor'

'Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu Polis Katillerinin Sırtını Sıvazlıyor'
Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Demokrasi düşmanları, darbe tertipçileri bu partinin içinde toplanmıştır" dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, '' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı polis katillerinin sırtını sıvazlamaktır. Başörtüsü düşmanları, maneviyat düşmanları hep bu partinin içinde toplanmıştır. Demokrasi düşmanları, darbe tertipçileri bu partinin içinde toplanmıştır'' dedi.

Batık bankaların millete maliyeti 231 milyar lira

2001 yılındaki bankacılık krizinin Türkiye'ye maliyetinin 111 milyar lira olduğunu belirtenBaşbakan Erdoğan, ''Hazine'nin bileşik faizi ile hesaplarsak, batık bankaların millete maliyeti 231 milyar liraya ulaşmıştır. Bizden önceki hükümetler tarafından bize yüklenen bu ağır yükü tıkır tıkır ödedik'' diye konuştu.

76 milyonun tamamı şahadete yürür

Erdoğan, ''Söz konusu olan vatansa, bayraksa, topraksa, bağımsızlıksa, 76 milyonun tamamı gözünü kırpmadan şahadete yürür'' dedi.

Başbakan Net Konuştu! İmralı'ya Kim Gidecek?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İmralı'ya gidecek heyetle ilgili, "Henüz yazılı bir müracaat bakanlığımıza gelmedi. Yazılı müracaat geldikten sonra katılacak isimler belli olur" dedi.

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısı için TBMM'ye gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, İmralı'ya gidecek heyetin belli olup olmadığı yönündeki soruya,
"Henüz yazılı bir müracaat bakanlığımıza gelmedi. Yazılı müracaat geldikten sonra katılacak isimler belli olur" karşılığını verdi.

Bir gazetecinin, "BDP tarafı 'hükümetten gelecek açıklamayı bekliyoruz' diyor" sözlerine üzerine Erdoğan, "Hükümetten ne açıklaması bekleniyor- Kim gitmek istiyorsa o yazılı müracaat yapar. O yazılı müracaat üzerine de bakanlık değerlendirmesini yapar" diye konuştu.

Erdoğan, "Gayrıresmi bildirilen isimlere itirazınız var mı-" sorusu üzerine, "Yazılı müracaat olmadığına göre bir şeyi değerlendiremeyiz" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39