• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

BAŞBAKAN ERDOĞAN'I 2 MİLYON KARŞILADI-VİDEO

BAŞBAKAN ERDOĞAN'I 2 MİLYON KARŞILADI-VİDEO
Başbakan recep Tayyip Erdoğan'ı halk yedirmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Başbakan Erdoğan'ı halk havalimanında karşıladı. Başbakan Erdoğan konuşma yaptı.
Uçağı iniş yapan Başbakan'ın halkın karşısına çıkmasında önce, kendisine refakat eden devlet yetkilileri vatandaşları selamladı.

Başbakan Erdoğan'ın otobüs üzerine çıkarak halka hitap edeceği açıklandı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN KONUŞMASI

****Her semtiyle, her mahallesiyle, her sokağıyla İstanbul'u yürekten selamlıyorum..

****Yunus Emre gibi, "ben gelmedim kavga için.. Benim işim sevgi için.."

*****Faiz lobisine rağmen bugünlere gedik. 70 milyonun hiçbir ferdini ayırt etmedik. Birileri diyor ki, "Başbakan yüzde 50'nin başbakanı" diyor. Elinize gözünüze dursun..

****Karşımıza dikilenler, yapılan hizmetleri değil, hizmetin kimler tarafından yapıldığını eleştirdiler. AK Parti yapıyor diye eleştirdiler.





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tunus gezisi dönüşünde Atatürk Havalimanında onbinlerce vatandaş tarafından karşılandı.

Başbakan Erdoğan, Havalimanına getirilen seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

Başbakan Erdoğan açıklamaları şu şekilde:

Sevgili kardeşlerim, sevgili İstanbullular, çok değerli yol arkadaşlarım, ekran başındaki tüm vatandaşlarım hepinizi hasretle, muhabbetle selamlıyorum.



Bu saatte, bu güzel İstanbul gecesinde muhteşem bir coşkuyu, sarsılmaz bir kararlılığı işte bu heyecanı bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.

Bu gece sadece sizleri değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin her köyünde nefes alıp veren canları, can kardeşlerimi selamlıyorum.

Seccadesinin üzerinde diz çökmüş, annelerimi, ninelerimi, bacılarımı selamlıyorum.

Alın terini ekmeğine katık etmiş işçi kardeşlerimi, çiftçi kardeşlerimi selamlıyorum. Hanımlarımızı, genç kardeşlerimi selamlıyorum.

İstanbul'un kardeşi Saraybosna'yı, Bakü'yü, Beyrut'u, Kahire'yi, Üsküb'ü, Şam'ı, Gazze'yi, Ramallah'ı, Mekke ve Medine'yi selamlıyorum.

Elbette İstanbul'u tekrar tekrar selamlıyorum. Her mahallesiyle, her sokağıyla İstanbul'u yürekten selamlıyorum. Bugün sizlere uzaktan selamlar getirdim. Uzak diyarlardaki kardeşlmerimden selamlar getirdim. Sizlere Fas'taki kardeşlerimin, Cezayir'deki kardeşlerimin, Tunus'taki kardeşlerimin selamlarını getirdim.

Değerli kardeşlerim, Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah. Rabbim dirliğimizi, dayanışmamızı, muhabbetimizi daim etsin inşallah. Oradaki kardeşlerimiz, yöneticilerimiz hep şunu söylediler, 'bunların hepsi geçer' dediler. 'Çünkü biz size inanıyoruz' dediler.

Biz hiçbir zaman gönüller yıkmanın, gönüller kırmanın tarafında değiliz. Gönüller yapmanın tarafında olduk. Ama dik durduk, dikleşmedik.



Bizim kavgayla işimiz olmaz. Bizim çatışmayla işimiz olmaz. Bizim vandallıkla, kırmayla, yakıp yıkmakla, kırıp dökmekle işimiz olmaz.

Biz yapmayı biliriz, bugüne kadar yaparak, inşa ederek, Türkiye'yi büyüterek buraya geldik. Faiz lobisi borsada spekülasyonlara girmekle tehdit edeceğini zannediyor.

Bir bankanın genel müdürü çıkıp da bu vandalizmin yanlarında olduğunu söylüyorsa karşısında bizi bulacaklardır. Biz bugünlere Türkiye ekonomisini büyüterek geldik. Bizim karşımıza geldikleri zaman 'Sizin zamanınızda 5 kat daha zengin olduk' diyenler bugünlerde bizimle uğraşmaya başladılar.

Artık dünya Türkiye'yi konuşuyor, Türk insanını konuşuyor. Böyle bir dönemde nereden çıktı bu işler? Biz bu günlere 'ya sabır' diyerek, 'sabreden zafere ulaşır' diyerek geldik.

Kardeşlerim birileri diyor ki, 'Başbakan yüzde 50'nin Başbakanı olduğunu söylüyor'. Elinize dilinize dursun. Biz bugüne kadar 76 milyonun hizmetkarı olduğumuzu söyledik. Türkiye'nin en batısından en doğusuna kadar ayırt etmeden hizmet götürdük. Bugüne kadar hizmet görmeyen, düşünün bir Hakkari'de 10 yıl önce havaalanı açılacak dense kim inanırdı?

Iğdır'da hava alanı açılacak dense, Şırnak'ta havaalanı açılacak dense kim inanırdı? Geldik 26 ilde havaalanı vardı, şimdi 50'ye ulaştık. Fakat bizim karşımıza dikilenler bu hizmetler için değil, bu hizmeti kimler yapıyor, onun için dikildiler. AK Parti yapıyor, AK Parti iktidarı yapıyor. 'Öyleyse bizim bir yerlerde bir şeyler yapıp sandıkta başaramadığımızı sandık dışı yollarla başaracağız' dediler.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39