• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Başbakan Erdoğan'ın yeni filmi vizyona girdi-video

Başbakan Erdoğan'ın yeni filmi vizyona girdi-video
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gülen Cemaati'nin kendisi hakkında film hazırladığını söyledi.

Başbakan Erdoğan AK Parti'nin Ağrı'da Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitinginde konuştu.

Başbakan Erdoğan, ''Seçimlerin tekrar edilmesi kararı alındı. BDP adeta meydanı terörize etti. Bu zihniyetin sandığa demokrasiye inancı yok, düşünce özgürlüğüne saygısı yok'' dedi.
Başbakan, ''Hanım kardeşlerimizi evlere kilitliyorlar, sandığa göndermiyorlar'' ifadesini kullandı.

Konuşmasının bir bölümünde ise Gülen Cemaati'nin kendisi hakkında film hazırladığını söyleyen Başbakan Erdoğan, 'Yeni bir haber aldım, duydum ki Pensilvanya benimle ilgili güzel bir film hazırlıyormuş. Ailemle ilgili güzel bir film hazırlıyormuş. Bu film için bana uygun bir artist henüz bulamamışlar. Çocuğuma benzer bir artist henüz bulamamışlar. Halbuki Hollywood'a filan gitmelerine gerek yok, kendi içlerinde bunu başaracak artistler var, oradan çıkarırlar.' şeklinde konuştu. 

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

Öncelikle 1 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Kardeşlerim mesele ülke meselesidir. Bu ülkede halkına hizmet meselesidir. Biz Ağrı'ya nasıl hizmet getireceğiz buna mı yoksa ideolojilere mi oy vereceğiz. Buraya birileri geliyor. Sandıkların 15 kere sayıldığı iddiası BDP tarafından pompalanıyor. Maalesef BDP bu yalanı Ağrı içinde yayarak kirli siyasete başvurmuştur. Oysa Ağrı'da sandık bir kez sayıldı ve seçimler iptal edildi. Sandıklar ikinci kez bile sayılmadı. 

İKİ DE BİR İSİM DEĞİŞTİRLER, BAŞKA BİR İŞE YARAMAZLAR
Her şeyden önce bu zihniyetin demokrasiye, düşünce özgürlüğüne saygısı yok. Bunlar ancak tehditlerle oy alma yoluna gittiler. Geçen hafta 6 tane vatandaşımızı kaçırdılar. Açık ve net konuşuyorum. Arkadan da tehdide başladılar. İkide bir partinin adını değiştirirsin başka da bir işe yaramazsın. Allah aşkına söyleyin. Doğubeyazıt'ta bizim yaptığımız hizmetin yanında hiç bir hizmet var mı?

HEM KOMİK HEM YALAN
Siyaset her yolu meşru görerek yapılmaz. Siyaset ilkelerle yapılır. Bunların yaptıklarına itibar etmeyin. Daha seçim sırasında yalan söyleyenlerin, Ağrı'da yönetime gelseler ne tür çirkinler yapacaklarını sizlerin takdirini bırakıyorum. 30 Mart'tan sonra Ağrı'ya 15 bin polis gönderdiler diyorlar. Nerede bunlar ya? A'dan Z'ye yalan. Yok 2 bin asker gönderdiler diyorlar. Hem komik hem yalan.

MESELE SIRRI SAKIK MESELESİ DEĞİL
Mesele Sırrı Sakık meselesi değil.. O bugün vardır yarın yoktur. Mesele mensup olduğu zihniyet. Aynı şey Recep Tayyip Erdoğan içinde geçerlidir. Bugün var, yarın yoktur.

Doğubeyazıt pislikten geçilmiyor. Ama hala Doğubeyazıt'ta BDP var. Hanım kardeşlerimizi evlere kilitliyorlar. Çünkü biliyorlar ki hanım kardeşlerimiz sandığa giderse sandıktan AK Parti çıkacak. Ben pazar günü hanım kardeşlerimden ayrı bir sıçrama bekliyorum. Unutmayın kale içerinden fethedilir. 

GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ
Pensilvanya'nın da ablaları var. O ablalar şimdi kimlerle ortak çalışıyor biliyoruz. Ağrı belediyemizle ilgili çok sayıda iftira atıyorlar. Bunlar da yalan. Biz böyle bir dosyayı yakalarsak, partilimiz de olsa gözünün yaşına bakmayız.

O ÇATI 30 MART'TA UÇTU GİTTİ
CHP-MHP bu arada emekli siyasetçileri ziyarete başladılar. Neymiş çatı adayları varmış. Bu çatı cumhurbaşkanı olacakmış. O çatı 30 Mart'ta uçtu gitti. Bunların oturdukları binalarının damı yok damı. Bu millet kendi başkanını, inandığı insanı gayet iyi biliyor. İnşallah Haziran ayı içinde adayımızı açıklayacağız. 

SANDIK NAMUSTUR KORKMAYIN 
Burada karşımızda kim görünüyor. BDP. Ben sizden meydanda yuhulamaktan çok sandıkta netice istiyorum. Hanım kardeşlerim şurada 3 gün kaldı. Kapı kapı dolaşmaya bu işi anlatmaya var mıyız? Bizi tehdit ediyorlar. İnsan inancı uğruna düşünceleri uğrana sandık namustur ve bir kere ölünür. 

KAÇIRILAN ÇOCUKLARI GETİRECEKSİNİZ
BDP'ye HDP'ye seslendim. Bu kaçırılan çocukları siz getireceksiniz dedim. Çünkü onlar nerede oldukalarını iyi biliyorlar. Biz de getirmedikleri halde B ve C planlarımızı uygulayacağız.

ÇÖZÜM SÜRECİNİ BOZMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTILAR
Pensilvanya'ya kaçan zat çözüm sürecini bozmak için elinden geleni yaptı. CHP-MHP elinden geleni yaptı. Bir kısım medya kan akması için çalıştı. Bazı yazar müsveddeleri PKK ile iş yaptı. 

YENİ BİR HABER ALDIM, FİLM HAZIRLIYORLARMIŞ
Yeni bir haber aldım, duydum ki Pensilvanya benimle ilgili güzel bir film hazırlıyormuş. Ailemle ilgili güzel bir film hazırlıyormuş. Bu film için bana uygun bir artist henüz bulamamışlar. Çocuğuma benzer bir artist henüz bulamamışlar. Halbu ki Hollywood'a filan gitmelerine gerek yok, kendi içlerinde bunu başaracaklar artistler var, oradan çıkarırlar. 

Fakat bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak. Hesap şu, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. Onun gayreti, hesabı içindeler. 17 Aralık, 25 Aralık dediler tutmadı. 30 Mart dediler yine tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar. 10 Ağustos'ta da Allah'ın izniyle yine tutmayacak, ben buna inanıyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39