• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Başbakan Kayseri'de Hem Suriye'ye Hem CHP'ye Çattı

Başbakan Kayseri'de Hem Suriye'ye Hem CHP'ye Çattı
Başbakan Erdoğan, partisinin Kayseri il kongresinde eleştiri oklarının hedefine Kılıçdaroğlu ve Esed'i oturttu.
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan RecepTayyip Erddğan, partisinin Kayseri il kongresinde konuştu.

Başbakan'ın hedefinde yine CHP ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar:

Kayserili büyük usta Mimar Sinan'ın Mekke'de Şam'da, ta Bosna Hersek'te eserleri var. Ustanın öğrencilerinin Hindistan'dan Bosna Hersek'e kadar çok geniş bir coğrafyada eserleri var. Şimdi bize ne diyorlar; 'Sizin Ortadoğu'da ne işiniz var?, Afganistan'da, Lübnan'da, Somali'de Kosova'da ne işiniz var? Filistin'le, Irak'la, Mısır'la, Lübnan'la, Bosna Hersek'le neden bu kadar ilgileniyor gidip geliyorsunuz?' Biz de diyoruz ki Kayserili büyük usta Mimar Sinan'ın gittiği her yere gitmek, oradaki kardeşlerimizi kucaklamak; bizim boynumuzun borcudur.


















Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.


Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.







Tam bin yıldır bir olan, beraber olan birbiriyle kardeş olan bu halkların arasında kukla diktatörler giremez. Şam ile İstanbul'un, Halep ile Kayseri'nin arasına girmek isteyenler bin yıldır olduğu gibi bugün de tarihin tokadını yemeğe mahkumdurlar. Suriye halkı bizim kardeşimizdir. Kardeşlerimizin kanı akıtılırken kimse bizden sessiz kalmamızı bekleyemez.

"KILIÇDAROĞLU DÜRÜST OL"

CHP'ye teknik olarak tüm detayları anlattık. Dışişleri Bakanım neler yapıldığını anlattı. Ben "Sizin soracağınız soru var mı, tavsiyeleriniz var mı" dedim. Soru olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nun sadece pilotlarımızla ilgili bir soruları oldu, bir de teknik bir soruları oldu. Sonra bizim yanımızdan ayrıldı; "Bize kamuoyuna söylenenden başka bir şey söylenmedi" dedi. Bu zatın cibilliyetinde böyle bir anlayış var. Dürüst ol, dürüst!

"SİYASETİN ACEMİSİ"

CHP, Mavi Marmara saldırısında İsrail'in yanında yer aldı. Siyasetin acemisi. Şimdi de yeni bir laf öğrenmiş "Sıçan geçer yol olur" Bunlar 10 yıllar boyunca fare geçer korkusuyla tir tir titrediler. Fare korkusundan uyku bile uyuyamadılar. Her tıkırtı duyduklarında sustular, gaflet örtüsünü üzerlerine çektiler. Bu ülke de bu millet de fareden korkacak, kemirgenlerden ürkecek değildir. Ya da Mehmet Akif'in dediği gibi "Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz" Biz böyle bir milletiz.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39