• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Başbakan konuşurken elektirikler gitti!

Başbakan konuşurken elektirikler gitti!
Erdoğan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlendiği Kutlu Doğum haftası kutlama töreninde konuştu. Başbakan Erdoğan konuşmasında Kutlu Doğum haftası sebebi ile manevi mesajlar verdi.

Kutlu Doğum Haftası kutlamalarında konuşan Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; 'Allah bizlere şanlı Peygamber'in sancağı altında ölmeyi nasip eylesin. Bizi ilahi bir mesaj ile buluşturan sayın Diyanet başkanımızı ve ekibini bir kez daha tebrik ediyorum. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki 'Allah sizin suretlerinize ve mallarınıza bakmaz yalnız kalp ve amellerinize bakar' diyor. Kalp bir et parçası değil aşkın merhametin merkezi kimi zaman nefretin körüklendiği yerdir. Allah kalplerde olanı bilendir. Sizler kalbinizde olanı ister içe atın ister dışa vurun Allah kalplerimizde ki olan herşeyi bilir. Dil neyi söylerse söylesin eğer iman dilden ileri gidip kalbi kuşatmıyorsa o gerçek iman değildir. Kalbinde kin ve nefret olanın dili her zaman inandırıcılıktan uzaktır' dedi.

"Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Başbakan Erdoğan, "Samimiyet, gönül ile dilin uyumudur, birbiriyle sohbetidir. Kalbin ve gönlün aynı yöne bakmasıdır" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen, "Kutlu Doğum Haftası" programında konuştu.

Başbakan konuşmasında isim vermeden Fethullah Gülen'i ve Gülen cemaatini eleştirdi. Başbakan Erdoğan'ın Gülen Cemaatine yönelik eleştirilerini dile getirdiği sırada sırada salonda kısa süreli elektrik arızası yaşandı.

Sosyal medya elektrik kesintisini cemaat ile ilişkilendirdi.

KESİNTİ ARDINDAN KONUŞMASINA DEVAM ETTİ

Kesinti üzerine Erdoğan konuşmasına bir süre ara verdi. Ardından eleştirisini şu cümleler ile sürdürdü:

"Başka otoritelere boyun eğen aldatan ve aldanan olmuştur. Allah'ın Resulü filmlere ve rüyalarla istismar edilemez. İnsanların mahremlerine girmek bu güzel dinin hiçbir ilkesiyle bağdaşmaz. Çıkar şebkelerinin oyunları adına istismar edilen kardeşlerime sesleniyorum bize Allah yeter."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39