• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş AYD üyelerini kabul etti

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş AYD üyelerini kabul etti
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Burhan ve yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

KAYSERİNEWS.COM OLARAK BİZLERDE ZİYARET ETTİK SAYIN BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ NUMAN KURTULMUŞ BEYİ.

 

thumbs_b_c_569e9dea78cb16fd9401b3aad52c8e85.jpg

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Burhan ve yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Anadolu'nun en eski yerel gazetelerinden olan ve bu yıl kuruluşunun 68. yılını kutlayan Yeni Konya Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, kabulde, gazetenin çalışmalarına ilişkin Kurtulmuş'a bilgi verdi.

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Kurtulmuş, kurulduğu ilk günden bu yana yayın hayatını sürdüren gazetenin 68. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kurtulmuş, Anadolu medyasına her zaman destek verdiğini, bu desteğinin süreceğini ifade etti.

AYD, televizyonların taleplerini Kurtulmuş'a iletti

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Burhan, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'a, Anadolu'da yayın yapan gazete, televizyon ve radyoların sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin hazırladıkları bir raporu sundu.

Raporda, yerel gazeteler gibi yerel televizyonların da desteklenmesi talebine yer verildi. "Resmi ilanlardan ve kamu reklamlarından televizyonlar da istifade etmelidir." ifadesine yer verilen raporda, kamu spotlarının televizyonlarda ücretli yayınlanması talebi aktarıldı.

Yazar Mücahit'i kabul etti 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ABD'de faaliyet gösteren Sound Vision'un başkanı, yazar ve radyo yapımcısı Abdülmalik Mücahit'i kabul etti.

Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'ndeki kabulde, ABD'de Müslümanlar adına çalışmalar yapan Mücahit'in kurucusu olduğu kuruluşun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Sosyal problemler, toplumsal politikalar ve İslam-batı ilişkilerine yoğunlaşan Mücahit, 2011-2015 yılları arasında beş kez dünyada en etkin 500 Müslüman listesine seçildi. 

ABD'de sağlık, tecavüz ve bağış hakları ile ilgili birçok projeyi yöneten, bu konularda kanunlar çıkarılmasına öncülük eden Mücahit, ABD'nin yanı sıra Kanada, İngiltere ve Fransa'da 45'in üzerinde düşünce topluluğu kurdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39