• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Başbakan yerel seçimler'de ilk Mitingini Kayseri'demi yapacak

Başbakan yerel seçimler'de ilk Mitingini Kayseri'demi yapacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

nternet düzenlemesiyle ilgili eleştirilerde bulunan muhalefete tepki gösteren Başbakan Erdoğan,“İnternet yasası işte bu, paralel yapıyı çökertmeye yöneliktir, neden yanında yer almıyorsunuz? Sizi kimin tehdit ettiğini, neyle tehdit ettiğini açıklayın” dedi.Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

'VAN'DA ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ'

"Van'da şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan askerlerimize Allah'tan acil şifa diliyorum. Diğer yandan dualarımız Bosna Hersek'teki kardeşlerimizle beraber. 

'YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZ DA OY KULLANABİLECEK'

İran ziyaretimizde ticaret hacmimizin 30 milyar dolara ulaşması hedefini tekrar kayıt altına aldık. Almanya ziyaretimizde 23 ve 24. fasıllar konusunda neler yapılabilir konuştuk. Enerji ilişkilerimizi ele aldık. Yapılan düzenlemeyle artık yurt dışındaki Türk vatandaşları da oy kullanabilecekler. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yurtdışındaki vatandaşlarımız oy kullanabilecek. Büyükelçiliklerimiz, konsolosluklarımız oy kullandırma işlemi için çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu hakkın hayırlı olmasını diliyorum.

'BATIKENT-SİNCAN METRO HATTINI YARIN AÇACAĞIZ'

Bildiğiniz gibi Kıbrıs’ın genelinde yeni bir sürece doğru gidiyoruz. Temennim odur ki inşallah gelinen noktadan geri adım atılmaz, böylece Kıbrıs sorununu da çözmüş oluruz diye inanıyorum. İstanbul’da Okmeydanı’ndaki tapu sorununun çözümüne yönelik ilk adımı attık. 200 kadar tapuyu hak sahiplerine dağıttık. Cumartesi günü İstanbul Kartal’da inşa edilen 20 kavşak ve yolun açılışını gerçekleştirdik. Pazar günü ise Eyüp Alibeyköy’de Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının temelini attık. 201 erguvan otobüsü, yani renginden dolayı erguvan. Engelli vatandaşlarımız için her türlü donanıma sahip, çok çok modern olan otobüsü hizmete aldık. Yarın yine önemli bir açılış gerçekleştiriyoruz. Ankara büyükşehir belediyemizin başlattığı, ulaştırma bakanlığımızın tamamladığı Batıkent-Sincan metro hattı artık açılma aşamasına geldi. Yarın Sincan’da İspanya Başbakanı’nın da katılımıyla inşallah bu hattı artık hizmete alıyoruz.

'81 İLİMİZDE YOĞUN BİR PROPAGANDA ÇALIŞMASI SÜRDÜRECEĞİZ'

Gelecek hafta 30 Mart yerel seçimleri için mitinglerimize yoğun bir şekilde başlıyoruz. 81 vilayetimizde yoğun bir propaganda çalışması sürdüreceğiz. Milletvekili ve teşkilatımızla tam kadro halinde sahada 30 Mart herhangi bir şahsın belediye başkanı olması seçimi değildir. AK Parti'nin oylarının aşağı çekilmesi hedefleniyor. Birileri laf üretir , biz icraat üretiriz. Sizler bu seçimde öyle bir gayret içinde olacaksınız ki, AK Parti daha da güçlenerek seçimden çıkaracaksınız. Biz böyle bir milletin evlatlarıyız. Şöyle geriye dönüp Anadolu'nun hüzün tarihini gözünüzün önüne getirin. Bu cefakar millet okul istedi,yol istedi,huzur istedi vermediler.

'BU ÜLKENİN BAŞBAKANI'NI BATI'YA ŞİKAYET ETTİLER'

Bir anne düşünün yavrusu şehit düşmüş, düşmanı sevindirmeyeceğim demiş, dik durmuş. Bu başka analarda olmaz, bizde olur. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın bu ülkede iktidar medyanın, çetelerin, belli sermaye gruplarının oldu. Asırlardır ötelenen, hakir görülen, hali hatırı sorulmayan millet iradesi Ak Parti ile karar süreçlerine yansımıştır. Bu ülkede artık kararları milletim veriyor. Bundan rahatsız oluyorlar.

'17 ARALIK BİR YIKIM PROJESİDİR'

Bu ülkenin Başbakanı'nı Batı'ya şikayet ettiler. Bu ülkenin Başbakanını Batı'ya şikayet edecek kadar alçaldılar. Bu ülke artık Faiz Lobisi, Vaiz Lobisi, Sermaye Lobisi tarafından yönetilemez. Kimin ne meselesi varsa gelip Türkiye'de, sandıkta görmelidir. Türkiye dışarıdan yönetilecek bir ülke değildir. Bizim karşımıza mertçe siyaset sahnesinde çıkmıyorlar. Çünkü millet bunların karşısında, milletle aynı yolda yürümüyorlar. 17 Aralık Yeni Türkiye'nin tüm kazanımlarına karşı yapılmıştır. 17 Aralık bir "yıkım" projesidir. Ak Parti gitsin diyorlar. Ak Parti'nin yerine geçmişte olduğu gibi kaosu, yasakları öneriyorlar.

'İNTERNET DÜZENLEMESİ PARALEL YAPIYI ÇÖKERTMEYE YÖNELİKTİR'

AK Parti gitsin diyorlar. Ak Parti'nin yerine geçmişte olduğu gibi kaosu, yasakları öneriyorlar. Başbakan Erdoğan: Sayın Baykal'ın nasıl gönderildiğini millet açıkça gördü. Açıkça söylüyorum bu oyunun arkasında da paralel yapı vardır. Biz irademizi asla sinsi yapılara teslim etmedik, etmeyeceğiz. Hodri meydan ellerinden geleni yapsınlar.Ellerinde hangi kirli araç varsa kullansınlar, çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Muhalefete soruyorum, İnternet Yasası'na niye karşı çıkıyorsunuz? Niçin bunun yanında yer almıyorsunuz? Siyasi partilerin üzerindeki çok çirkin, çok ahlaksız bir tehdidi ortadan kaldırıyoruz. İnternet düzenlemesi paralel yapıyı, ortam dinlemelerini çökertmeye yöneliktir.

'BİZ BUNA BOYUN EĞMEYECEĞİZ'

Paralel yapıyla ilgili ağzınızı niye bıçak açmıyor. Sizi kimin tehdit ettiğini açıklayın. Ak Parti kasetlerle yıpratılmaya çalışılıyor. Biz buna boyun eğmeyeceğiz. Hiç kimse fişlenmeyecek, kimsenin bilgileri depolanmayacak, hiç kimsenin özgürlüğü ihlal edilmeyecek."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39